Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Plněný vepřový bůček
Rumové koblihy
Velikonoční beránek
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Marináda
Pstruh na másle
Lehká tvarohová pomazánka
Křupavý jarní salát
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem