Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Gnocchi
Hrách na maďarský způsob
Minipizzy - šnečci
Majonéza ze zakysané smetany
Trdelníky
Slaný řecký koláč
Jahelník mrkvový
Brambory na plechu s bylinkami
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem