Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Jedničkové rybí filé
Tuňáková pomazánka III.
Cibulová šťávička proti kašli
Rychlovka s gnocchi
Nakládané sýry - směs
Pórková omáčka
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Zelené tagliatelle
Minestrone
Chlebová polévka
Trhané vepřové
Čokoládová buchta z cukety
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…