Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Eskymo řezy
Játrová paštika IV.
Cuketová čína 3
Smetanovo-bramborový krém
Cizrna na italský způsob III.
Bramborové buchty - kynuté
Banánová roláda s margotkou
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros