Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Krupičková polévka s vejcem
Pikantní okurkový salát
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Drožďová polévka křečka Josífka s…
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Krůtí medajlonky se sýrem
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek