Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Dušený květák babičky Schwarzové
Košíčky i pro začátečníky
Kefírová buchta od Camm
Plněné papriky II.
Italská rybí polévka „caciucco“
Rybízový koláč podle paní Mixové
Kapustová polévka s vločkami a…
Vařené mušle
Borůvkový dezertík I.
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Florentýnky
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér