Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Česneková pomazánka - nejlepší
Hummus II.
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Bloody Mary II.
Ořechové banánky
Babiččina bábovka (výborná)
Pudinkové pokušení
Malinový nepečený dort
Pomazánka z uzeného pstruha
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč