Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|14. 3. 2006 06:50
Zuzka, díky za nápad.
Zuzka Bernátová
|13. 3. 2006 17:24
Výborné sú aj vyprážané len tak , bez obľovania.U nás ich podávame k sýtejším polievkam / fazuľová,hrachová,šošovicová.../.
Tereza Jarčušková
|13. 3. 2006 16:06
Dalo by sa použiť aj ako príloha k nejakému zeleninovému prívarku, nie ? Kedysi som videla z tohto cesta formované "mrkvičky", vypražené ako je tu uvedené a tvorili prílohu k mäsu so šťavou.
Jitka V.
|13. 3. 2006 12:25
Ano, můžeme vyrobit i z práškového bramborového těsta. Ale já připravuji z předem uvařených brambor jako bramborové těsto.
marie krejzarova
|13. 3. 2006 10:07
Hustotu těsta asi jako na bramborové knedlíky?Není uveden poměr.Díky moc.