Brambory nastrouháme a zpracujeme se všemi přísadami. Těsto rozkrájíme asi na 12 dílků (podle požadované velikosti) a plníme dle chuti např. škvarky, uzeným masem, klobásou ap.. Vaříme 2x4 min. (po 4 minutách obracím).
2
Jiná alternativa je, že do těsta zapracujeme na kostičky nakrájenou a osmaženou housku, a uvařené použijeme jako přílohu k masům (i v tomto případě vařím malé knedlíky, ne vcelku).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gabrhelova
|11. 11. 2010 15:49
Dělám je spoustu let a neznámé určitě nejsou. O:-) :-P
Eva Přecechtělová
|28. 11. 2007 10:10
Mám zde podobný recept "Bramborové knedlíky po babičce"
Marsí
|28. 11. 2007 09:44
No a já když mně drží lenora a nechce se mi dělat ty jednotlivé knedlíky, tak to těsto jemně vyválím, posypu to uzeninou,zaroluju a dám vařit.Pak to nakrájím jako roládu a hotovo...:-)
Vlastislav Janovský
|28. 11. 2007 09:26
Tento recept již dělám asi tak 40let. Takže žádné neznáte
Vlastislav Janovský
|28. 11. 2007 09:25
Tento recept již dělám asi tak 40let. Takže žádné neznáte