Na čem mám ty brambory nastrouhat? A mám je oloupat? Prosím o radu, děkuji Jana :-)
Tenhle knedlík se už přibližuje mému receptu až na ten česnek. Takže za chvilku tam bude viz"PATLÁKY"
S vejcem je těsto příliš řídké. Bez vejce a česneku = chlupaté knedlíky. Jsou výborné, jen se nakrájí rohlíky, hned nastrouhají brambory, osolí a promačká se těsto; a opět hned vhodit do vařící vody, vařit 15 minut. Vejce vůbec není třeba, naopak.
No česnek a dlouho nastrouhaný brambory.Možná by to chtělo zalít je vařícím mlíkem,a asp.kousek nějaké uzeniny,pro chutˇ.Já tedˇvkládám taky šílenej recept.
Pani Marie, tú zelenú farbu spôsobí oxidovaný cesnak. Podľa mňa je teo zbytočné 2 hodiny nechať stáť. A na ochutenie by to ešte niečo chcelo, máte pravdu.
Gemerské koule jsem už vařila,jen jsem je zapoměla pochválit.Tohle je ale bez chuti,takový zvláštní a knedliky mají zelenou barvu.Vaše koule známkuju dodatečně.
Nooo, pri troche úpravy...pozrite môj recept Gemerské koule.
Atˇse autorka nezlobí,ale toto je hruza.Radši neznámkuju.
JAK VELKE KNEDLICKY?Dana