• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborové knedlíky II.
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové knedlíky II.

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové knedlíky II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks rohlík
    • 5
      ks brambory
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks česnek

Postup přípravy receptu

1
Rohlíky nadrobíme, na ně nastrouháme najemno syrové brambory, přikryjeme a necháme 2 hodiny vsáknout. Potom přidáme vejce, sůl a prolisovaný česnek. Z těsta tvoříme knedlíčky, vaříme 5-7 minut v osolené vodě. Knedlíky použijeme buď jako přílohu nebo různě plníme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové knedlíky

Bramborové knedlíky

Plněné bramborové knedlíky

Plněné bramborové knedlíky

Bramborové knedlíky se strouhankou

Bramborové knedlíky se strouhankou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janička | 25. 12. 2012 19:17

    Na čem mám ty brambory nastrouhat? A mám je oloupat? Prosím o radu, děkuji Jana :-)

  • mustang1 mustang1 | 22. 12. 2009 23:09

    Tenhle knedlík se už přibližuje mému receptu až na ten česnek. Takže za chvilku tam bude viz"PATLÁKY"

  • Amy - | 20. 5. 2009 22:56

    S vejcem je těsto příliš řídké. Bez vejce a česneku = chlupaté knedlíky. Jsou výborné, jen se nakrájí rohlíky, hned nastrouhají brambory, osolí a promačká se těsto; a opět hned vhodit do vařící vody, vařit 15 minut. Vejce vůbec není třeba, naopak.

  • marie mateju | 20. 5. 2009 15:09

    No česnek a dlouho nastrouhaný brambory.Možná by to chtělo zalít je vařícím mlíkem,a asp.kousek nějaké uzeniny,pro chutˇ.Já tedˇvkládám taky šílenej recept.

  • Tereza J. | 20. 5. 2009 14:28

    Pani Marie, tú zelenú farbu spôsobí oxidovaný cesnak. Podľa mňa je teo zbytočné 2 hodiny nechať stáť. A na ochutenie by to ešte niečo chcelo, máte pravdu.

  • marie mateju | 20. 5. 2009 14:03

    Gemerské koule jsem už vařila,jen jsem je zapoměla pochválit.Tohle je ale bez chuti,takový zvláštní a knedliky mají zelenou barvu.Vaše koule známkuju dodatečně.

  • Tereza J. | 20. 5. 2009 13:15

    Nooo, pri troche úpravy...pozrite môj recept Gemerské koule.

  • marie mateju | 19. 5. 2009 16:08

    Atˇse autorka nezlobí,ale toto je hruza.Radši neznámkuju.

  • Anonym | 12. 12. 2007 00:35

    JAK VELKE KNEDLICKY?Dana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Rohlík Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Trhanec

Trhanec

Bigos

Bigos

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Bůčková pochoutka

Bůčková pochoutka

Superrychlý gyros

Superrychlý gyros

Ředkvičkový salát s bramborem - lehký

Ředkvičkový salát s bramborem - lehký

Čínská sladkokyselá omáčka

Čínská sladkokyselá omáčka

Lotrinský quiche

Lotrinský quiche

Nudle se shiitake

Nudle se shiitake

Doporučujeme

60 minut
Panenka s batátem a pestem

Panenka s batátem a pestem

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

53
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
33
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
31
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
19
Jednoduchá koprová omáčka z mléka
Jednoduchá koprová…
16
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z unavené zeleniny, otlučeného ovoce i starého pečiva
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z…
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
AHA.cz Hanychová přiznala smutnou pravdu o Kordule: Nezbývá než doufat

Hanychová přiznala smutnou pravdu o Kordule: Nezbývá než doufat

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Bára Poláková září po boku o 14 let mladšího partnera! Které další hvězdy dávají přednost mladším mužům?

Bára Poláková září po boku o 14 let mladšího partnera! Které další hvězdy dávají přednost mladším mužům?

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Roman Zach otevřeně: Zvláštní požadavky na ženy!

Roman Zach otevřeně: Zvláštní požadavky na ženy!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Bramborové knedlíky II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact