Mleté maso smícháme se všemi ingrediencemi. Přidáme housku namáčenou v mléce. Vypracujeme bramborové těsto a vyválíme v placku, do které doprostřed poklademe mleté maso a zabalíme. Hlavně upevníme strany, aby náplň nevytekla.
2
Z jednoho bramborového těsta (sáčku) jsme schopni udělat 3-4 rolády. Ty poklademe na vymazaný pekáč, potřeme olejem horní stranu a pečeme z každé strany tak 20-30 minut. Je to velice chutné.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
BRIGITA KOSTANOVA
|17. 10. 2006 16:24
URCITE TO ZKUSIM:
Nikol
|12. 5. 2006 11:27
Bramborových těstem myslím suchou bramborovou směs, do které se přídá pouze voda a vajíčko a nebo jen voda. Záleží na výrobci. Prodávájí to snad v každém obchodě a je to bramborové těsto na knedlíky. Je to jednoduché a kupodivu dobré :-) Dobrou chuť.
Jaroslava Oumarová
|20. 3. 2006 07:21
Pro začátečníky i pro urychlení práce je výhodné použít bramborové těsto na knedlíky v prášku.
anonym
|19. 3. 2006 20:31
prosim a jak mam to bram.testo udelat??To uvarim bramb.a pak budu delat testo??Potrebuji odpoved!!!!!!!!!
Anonym
|6. 1. 2006 13:05
tak to je bozi du varit
Nikol
|23. 3. 2005 07:57
Určitě není od věci k tomu použit zelí jako doplněk. Dobrý nápad :-)
HANKA
|22. 3. 2005 18:34
Opravdu dobré,za maso jsem použila umletou vepř. kýtu.A k roládě jsem udělala zelí.