Vynikajici :)
Také jsem přidala trochu octa. Při tomto způsobu zahušťování doporučuji použít raději polohrubou mouku, snadno se rozmíchá, nedělá žádné hrudky.
Polévka byla výborná, přidala jsem tam trochu mrkve a zeleniny, kopr mražený a smetany jen polovičku,trošičku octa na dochucení a cukerin,moc dobrá, chutnala.
také jí vařím spíše na sladko-kyselo, chutná nám a říkáme jí KULAJDA
Léta ji vařím-ale "nasladko" se smetanou nebo šlehačkou.Kalorie jsou, ale je to paráda.A celkem i rychlovka.
Milá Jano, přesně tak, jak píšete, každý má své chutě. Takže pokud něco chutná vám, nemusí to nutně ještě znamenat, že to budou všichni ostatní chválit až do nebe. Mimochodem, pro mě je kombinace kmín-mouka-kopr-kysaná smetana-popřípadě ještě ocet taky nepřijatelná.
Michaelo: nechápu komentář.Každý má jiné chutě nebo představu o tom jak by jídlo mělo vypadat,ale odsoudit něco,co jste neochutnala je podle mého názoru dětinské.Pokud nemáte ráda kopr nebo smetanu a brambory anebo vše dohromady,-dá se to pochopit,ale to opravdu neznamená,že musíte napsat takový komentář.Připomíná mi to koprovku a ta je moc dobrá,takže já opravdu nevidím důvod tuto polívku takto komentovat..:o)
strašná polévka už od pohledu
Děkuji za tip na sobotní polévku,moc nám chutnala,dokonce i naše čtyřletá dcera jí "zblajzla".Dala jsem tam kysanou smetanu a vajíčko jsem tam nakrájela na kostičky.Přidávám si tento recept do našich oblíbených.Byla to lehce nakyslá mňamka.
Ja tam davam zmiesany pol liter mlieka s 250ml kyslou smotanou, lyzica horcice a dve lyzice polohrubej muky a je to mnam:)
Ja robim tiez takuto polievku, ale davam tam kopor mrazeny a miesto smotany iba mlieko a je super
Navinulá smetana je lehce nakyslá.
Bohuzel nevim co je to ,,navinulá smetana" Dik.