• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborová pizza s dvojím sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Bramborová pizza s dvojím sýrem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborová pizza s dvojím sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hladká mouka
    • 1
      špetka sůl
    • 125
      ml mléko
    • 1
      lžíce cukr
    • 0,50
      kostka droždí (Kostka)
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g gorgonzola
    • 5
      lžíce smetana
    • 1
      kg brambory
    • 1
      svazek majoránka
    • 1
      špetka pepř mletý (Čerstvě mletý)
    • 150
      g sýr raclette

Postup přípravy receptu

1
Smícháme mouku a 1/2 lžičky soli. Do teplého mléka přidáme cukr, rozpustíme v něm droždí a s olejem, vejcem a moukou uhněteme hladké těsto. Přikryjeme a necháme 45 minut kynout. Gorgonzolu rozmačkáme vidličkou a rozmícháme se smetanou do krému. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Majoránku omyjeme a otrháme lístky. Troubu předehřejeme na 200 °C. Těsto prohněteme a rozválíme na vymazaném plechu, okraje zdvihneme. Potřeme gorgonzolovým krémem, poklademe bramborami, osolíme a opepříme. Posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem raclette s majoránkou. Pečeme 35-40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Bramborová pizza s tuňákem

Bramborová pizza s tuňákem

Bramborová pizza II.

Bramborová pizza II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová | 17. 3. 2006 16:08

    Zkuste brambory předem povařit do poloměkka nebo je nakrouhejte na opravdu tenoučké plátky na okurkovém struhadle. Také by mohlo pomoci volnější pečení = na střední teplotu.

  • Vlasta | 17. 3. 2006 15:31

    Jak se Vám povedlo udělat ty brambory dřív, než se připálilo těsto? Já mám vždycky korpus jako uhel a brambory ještě nejsou.

  • busybatch | 10. 11. 2005 15:02

    Mňaninky, sice jsem to nikdy nejedla ,ale může to byt móóóóc dobroučký :)

  • Anet | 29. 7. 2005 15:56

    Zkoušela jsem několikrát, dají se přidat i rajčata,je to ňamka

  • Kuchařka on-line | 17. 11. 2004 19:20

    Hodnocení je umožněno pouze po přihlášení registrovaného uživatele do systému.

  • Jirka | 17. 11. 2004 18:59

    Škoda,že mi nejde hodnocení na této stránce, ale já bych dal 1* .

  • Evelyna | 30. 5. 2004 00:02

    Třeba v prodejně TESCO, Delvita apod.

  • Anonym | 15. 5. 2004 10:44

    a kde mam asi ty syry sehnat

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Z mléka / sýra Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cukr Droždí Gorgonzola Hladká mouka Majoránka Mléko Pepř mletý Rostlinný olej Smetana Sůl Sýr Raclette Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová pomazánka s česnekem

Tvarohová pomazánka s česnekem

Opilé řezy

Opilé řezy

Šlehačkový koláč

Šlehačkový koláč

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…

Nadýchané špenátové lívance

Nadýchané špenátové lívance

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…

Caprese z červené řepy

Caprese z červené řepy

Mrkvový krém

Mrkvový krém

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

32
Halušky s pečeným kuřetem
Halušky s pečeným kuřetem
27
Klasické lečo
Klasické lečo
22
Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový džem …
22
Buřty na pivu
Buřty na pivu
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Návorková a Dvořák před StarDance Tour: Začali trénovat na poslední chvíli! Už v září vystupují

Návorková a Dvořák před StarDance Tour: Začali trénovat na poslední chvíli! Už v září vystupují

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Bramborová pánev
Bramborová pánev
Bramborová pánev (omeleta)
Bramborová pánev (omeleta)
Bramborová pizza II.
Bramborová pizza II.
Bramborová pizza s tuňákem
Bramborová pizza s tuňákem
Bramborová polévka bez hub
Bramborová polévka bez hub
Bramborová polévka s fazolemi - jíšková
Bramborová polévka s fazolemi - jíšková
  • Recepty.cz
  • Bramborová pizza s dvojím sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact