• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborová pizza s dvojím sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Bramborová pizza s dvojím sýrem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborová pizza s dvojím sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hladká mouka
    • 1
      špetka sůl
    • 125
      ml mléko
    • 1
      lžíce cukr
    • 0,50
      kostka droždí (Kostka)
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g gorgonzola
    • 5
      lžíce smetana
    • 1
      kg brambory
    • 1
      svazek majoránka
    • 1
      špetka pepř mletý (Čerstvě mletý)
    • 150
      g sýr raclette

Postup přípravy receptu

1
Smícháme mouku a 1/2 lžičky soli. Do teplého mléka přidáme cukr, rozpustíme v něm droždí a s olejem, vejcem a moukou uhněteme hladké těsto. Přikryjeme a necháme 45 minut kynout. Gorgonzolu rozmačkáme vidličkou a rozmícháme se smetanou do krému. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Majoránku omyjeme a otrháme lístky. Troubu předehřejeme na 200 °C. Těsto prohněteme a rozválíme na vymazaném plechu, okraje zdvihneme. Potřeme gorgonzolovým krémem, poklademe bramborami, osolíme a opepříme. Posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem raclette s majoránkou. Pečeme 35-40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Bramborová pizza s tuňákem

Bramborová pizza s tuňákem

Bramborová pizza II.

Bramborová pizza II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová | 17. 3. 2006 16:08

    Zkuste brambory předem povařit do poloměkka nebo je nakrouhejte na opravdu tenoučké plátky na okurkovém struhadle. Také by mohlo pomoci volnější pečení = na střední teplotu.

  • Vlasta | 17. 3. 2006 15:31

    Jak se Vám povedlo udělat ty brambory dřív, než se připálilo těsto? Já mám vždycky korpus jako uhel a brambory ještě nejsou.

  • busybatch | 10. 11. 2005 15:02

    Mňaninky, sice jsem to nikdy nejedla ,ale může to byt móóóóc dobroučký :)

  • Anet | 29. 7. 2005 15:56

    Zkoušela jsem několikrát, dají se přidat i rajčata,je to ňamka

  • Kuchařka on-line | 17. 11. 2004 19:20

    Hodnocení je umožněno pouze po přihlášení registrovaného uživatele do systému.

  • Jirka | 17. 11. 2004 18:59

    Škoda,že mi nejde hodnocení na této stránce, ale já bych dal 1* .

  • Evelyna | 30. 5. 2004 00:02

    Třeba v prodejně TESCO, Delvita apod.

  • Anonym | 15. 5. 2004 10:44

    a kde mam asi ty syry sehnat

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Z mléka / sýra Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cukr Droždí Gorgonzola Hladká mouka Majoránka Mléko Pepř mletý Rostlinný olej Smetana Sůl Sýr Raclette Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kefírové lívance

Kefírové lívance

Vídeňský bramborový salát s kysanou smetanou

Vídeňský bramborový salát s kysanou…

Nejlepší makovec

Nejlepší makovec

Bílý toastový chléb

Bílý toastový chléb

Kapustové placičky

Kapustové placičky

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

Levné a chutné cibulové brambory

Levné a chutné cibulové brambory

Rychlý nepečený moučník z polenty

Rychlý nepečený moučník z polenty

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

173
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
92
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
43
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
41
Voňavé asijské ossobuco s pečenou dýní
Voňavé asijské ossobuco…
23
Piškotový dort „Malakov“
Piškotový dort „Malakov“

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Zpověď Sáry Donutilové (31) pro Blesk: Poprvé promluvila o ztrátě dítěte...

Zpověď Sáry Donutilové (31) pro Blesk: Poprvé promluvila o ztrátě dítěte...

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Bramborová pánev
Bramborová pánev
Bramborová pánev (omeleta)
Bramborová pánev (omeleta)
Bramborová pizza II.
Bramborová pizza II.
Bramborová pizza s tuňákem
Bramborová pizza s tuňákem
Bramborová polévka bez hub
Bramborová polévka bez hub
Bramborová polévka s fazolemi - jíšková
Bramborová polévka s fazolemi - jíšková
  • Recepty.cz
  • Bramborová pizza s dvojím sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact