Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, cibuli na půlkolečka. Na pánvi rozpálíme olej, zesklovatíme cibuli, přidáme brambory a přiklopíme. Necháme osmahnout z jedné strany a promícháme, pak dáme česnek a nasekanou petrželku, osolíme, dáme vegetu a před dokončením dáme mozarellu a necháme rozpustit. Můžeme k tomu popíjet kefír.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ján jabrocký
|31. 3. 2006 22:00
dnes vyzkousim. jsem na to hodne zvedav
topitsch
|19. 3. 2006 11:41
prave jsem doimprovizoval a pochutnal si! velka cibul na pulkolecka, 3 neloupane sirove brambory na platky, poklicka dulezita! zaver prelit 2 vejci s 3 nasekanymi cesneky. pripijim plnotucnym mlekem a priste se vrhnu na puvodni recept s mozarelou a kefyrem! voala
Jana Tomčíková
|1. 2. 2006 13:38
Znám to podobně,z vařených brambor, nakonec zalévám vejci,případně přidám nějakou uzeninu.Je to moc dobré.