![Jáhlová kaše s hrachem, základní recept Jáhlová kaše s hrachem, základní recept](https://ms1.ostium.cz/instance/web-recepty/jFioWhNB/h222w297t.jpg)
Tohle zní dobře.....vyzkouším, jídlo na zimu jako dělané.
Bramborová kaše s hrachem Ingredience: 1/2 kg brambor, 1/2 balíčku předvařeného hrachu, 70 g anglické slaniny v celku, sůl, česnek, majoránka, pepř, koriandr, cibule, mléko, olej Postup přípravy: Brambory uvaříme a uděláme bramborovou kaši. Uvaříme hrách dle návodu, vmícháme kaši, koření, česnek, osmaženou cibulku a osolíme.Podáváme samotné s usmaženou cibulí a škvarky z anglické slaniny nebo s opečeným špekáčkem či uzeným masem. Koření vždy meleme v mlýnku, nepoužíváme mleté koření z obchodu, protože jeho chuť rychle vyprchá. Autor receptu: Hana Řezáčová
sara zaneta honza