• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
Napište svůj komentář k receptu

Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks brambory
    • smetana ke šlehání
    • jarní cibulka
    • sýr
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě či ve vlastní šťávě

Postup přípravy receptu

1
Brambory oškrábeme, nakrájíme na tenké plátky do zapékací misky, osolíme, zalijeme smetanou, promícháme a při 250 °C pečeme v troubě, dokud smetana na povrchu nedostane tmavě zlatou barvu a brambory nezměknou. Mezitím nakrájíme jarní cibulku (může být i normální, nebo pórek kvůli barvě) i s natí, na troše oleje z tuňákové konzervy ji dorůžova osmažíme, přidáme okapaného tuňáka a prohřejeme. Dochutíme pepřem a bazalkou (nešetříme).
2
Pečené smetanové brambory naaranžujeme na talíř a navrch dáme teplého tuňáka. Porci zasypeme sýrem. Doporučuji zapíjet bílým vychlazeným střikem nebo světlým pivem. Je to výtečná letní večeře.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s tuňákovou majdou

Těstoviny s tuňákovou majdou

Květák se sýrovou čepicí

Květák se sýrovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Vencková | 21. 11. 2008 12:02

    Koupila jsem ho v Praze, v OC Chodov, a protože mi strašně chutnalo, tak jsem ho hned běžela koupit jako dárek pro kamarádky.. :-))

  • Gábina H | 20. 11. 2008 11:21

    U nás mají i potraviny http://www.marks-and-spencer.cz/potraviny/kava/

  • Gábina H | 20. 11. 2008 11:17

    U nás mají i potraviny http://www.marks-and-spencer.cz/potraviny/kava/

  • Zora Manasová | 20. 11. 2008 10:31

    V Bratislave je Marks-Spencer, ale korenie som si tam nikde nevidela, ani v obchode vo Viedni. To ste ma teda dosť prekvapili!

  • Jana Vencková | 19. 11. 2008 16:04

    Dělala jsem o víkendu a moc mile mě to překvapilo.Určitě budu dělat znovu, je to bezva rychlovka. Ochutila jsem brambroy výborným kořením z Marks-Spencer(citrom, rozmarýn, sůl) a byla to mňamka!

  • lucin | 26. 2. 2007 14:36

    Vyborne!!! Trochu jsem si to upravila, brambory jsem mela predem uvarene a oloupane a do smetany jsem vmychala strouhany syt, vajicko a spetku uvedeneho koreni. Toto jidlo nemelo chybu!! Muz i dcera si to chvalili, a chvalim i ja za snadnou pripravu a vynikajici chut!!! Moc dekujem!

  • lydka | 13. 9. 2006 12:37

    vyborne!! velmi dobre tiez posypane listkami rukoly, kto ma rad :)

  • Barbora Polakova | 28. 7. 2006 20:55

    Velmi dobre, robila som presne podla receptu takze smotana mala zlato tmavou farbu a bolo to vynikajuce!

  • sasanka | 18. 7. 2006 13:24

    DĚLALA JSEM TENTO RECEPT MUŽI K VEČEŘI A VELMI NÁS POTĚŠIL. JE TO RYCHLÉ A VYNIKAJÍCÍ!!! JEN JEŠTĚ MOC NEOVLÁDÁM NÁŠ NOVÝ SPORÁK A SMETANA TMAVĚ ZLATOU BARVU PROSTĚ NEDOSTALA :o( ALE JINAK VELMI CHUTNÉ A MÁM NAŘÍZENO TENHLE RECEPT VAŘIT VELMI ČASTO :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Brambory Jarní cibulka Pepř mletý Smetana ke šlehání Sůl Sýr Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna plněná brambory

Kachna plněná brambory

Haštalský řízek

Haštalský řízek

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

Kopřivová velikonoční nádivka s vejci

Kopřivová velikonoční nádivka s vejci

Filety po italsku

Filety po italsku

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

59
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
42
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
40
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka
38
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
33
Sushi sendvič Onigirazu
Sushi sendvič Onigirazu

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Ostrovy romantiky na prodej: Hnízdečko zakázané lásky krále s milenkou za 85 milionů!

Ostrovy romantiky na prodej: Hnízdečko zakázané lásky krále s milenkou za 85 milionů!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact