• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
Napište svůj komentář k receptu

Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks brambory
    • smetana ke šlehání
    • jarní cibulka
    • sýr
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě či ve vlastní šťávě

Postup přípravy receptu

1
Brambory oškrábeme, nakrájíme na tenké plátky do zapékací misky, osolíme, zalijeme smetanou, promícháme a při 250 °C pečeme v troubě, dokud smetana na povrchu nedostane tmavě zlatou barvu a brambory nezměknou. Mezitím nakrájíme jarní cibulku (může být i normální, nebo pórek kvůli barvě) i s natí, na troše oleje z tuňákové konzervy ji dorůžova osmažíme, přidáme okapaného tuňáka a prohřejeme. Dochutíme pepřem a bazalkou (nešetříme).
2
Pečené smetanové brambory naaranžujeme na talíř a navrch dáme teplého tuňáka. Porci zasypeme sýrem. Doporučuji zapíjet bílým vychlazeným střikem nebo světlým pivem. Je to výtečná letní večeře.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s tuňákovou majdou

Těstoviny s tuňákovou majdou

Květák se sýrovou čepicí

Květák se sýrovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Vencková | 21. 11. 2008 12:02

    Koupila jsem ho v Praze, v OC Chodov, a protože mi strašně chutnalo, tak jsem ho hned běžela koupit jako dárek pro kamarádky.. :-))

  • Gábina H | 20. 11. 2008 11:21

    U nás mají i potraviny http://www.marks-and-spencer.cz/potraviny/kava/

  • Gábina H | 20. 11. 2008 11:17

    U nás mají i potraviny http://www.marks-and-spencer.cz/potraviny/kava/

  • Zora Manasová | 20. 11. 2008 10:31

    V Bratislave je Marks-Spencer, ale korenie som si tam nikde nevidela, ani v obchode vo Viedni. To ste ma teda dosť prekvapili!

  • Jana Vencková | 19. 11. 2008 16:04

    Dělala jsem o víkendu a moc mile mě to překvapilo.Určitě budu dělat znovu, je to bezva rychlovka. Ochutila jsem brambroy výborným kořením z Marks-Spencer(citrom, rozmarýn, sůl) a byla to mňamka!

  • lucin | 26. 2. 2007 14:36

    Vyborne!!! Trochu jsem si to upravila, brambory jsem mela predem uvarene a oloupane a do smetany jsem vmychala strouhany syt, vajicko a spetku uvedeneho koreni. Toto jidlo nemelo chybu!! Muz i dcera si to chvalili, a chvalim i ja za snadnou pripravu a vynikajici chut!!! Moc dekujem!

  • lydka | 13. 9. 2006 12:37

    vyborne!! velmi dobre tiez posypane listkami rukoly, kto ma rad :)

  • Barbora Polakova | 28. 7. 2006 20:55

    Velmi dobre, robila som presne podla receptu takze smotana mala zlato tmavou farbu a bolo to vynikajuce!

  • sasanka | 18. 7. 2006 13:24

    DĚLALA JSEM TENTO RECEPT MUŽI K VEČEŘI A VELMI NÁS POTĚŠIL. JE TO RYCHLÉ A VYNIKAJÍCÍ!!! JEN JEŠTĚ MOC NEOVLÁDÁM NÁŠ NOVÝ SPORÁK A SMETANA TMAVĚ ZLATOU BARVU PROSTĚ NEDOSTALA :o( ALE JINAK VELMI CHUTNÉ A MÁM NAŘÍZENO TENHLE RECEPT VAŘIT VELMI ČASTO :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Brambory Jarní cibulka Pepř mletý Smetana ke šlehání Sůl Sýr Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková z kuřete

Svíčková z kuřete

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s rajčaty

Vydatná česnečka

Vydatná česnečka

Brokolicový salát IV.

Brokolicový salát IV.

Zeleninová česnečka s kroupami

Zeleninová česnečka s kroupami

Thajská polévka

Thajská polévka

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Nádivkový beránek

Nádivkový beránek

Sernik neboli tvarohový dort od Jirky Babici

Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

140
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
108
Bramboráčky s houbami na smetaně
Bramboráčky s houbami na…
102
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty
71
Bramborovo-květáková kaše
Bramborovo-květáková kaše
52
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…

Zajímavé články

Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
AHA.cz Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Zaskočená Farna na dovolené: U stolu se zrzavou zlodějkou!

Zaskočená Farna na dovolené: U stolu se zrzavou zlodějkou!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

  • Recepty.cz
  • Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact