Uvařené brambory nastrouháme, přidáme ostatní a zpracujeme v těsto. Asi 1/4 těsta oddělíme, ostatní vyválíme a dáme na plech s vyšším okrajem, potřeme rybízovou marmeládou nebo povidly. Ze zbylého těsta uděláme nahoře mřížku. Pečeme na 175 °C.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
svobodka
|28. 6. 2013 11:15
Ten recept je téměř k ničemu, protože "jen jsem musela přidat více mouky" z minulého příspěvku znamená asi DVAKRÁT TOLIK. Jinak je ze všech ingrediencí kaše, se kterou se nedá pracovat. Ale buchta pak byla dobrá, jen nevím, jestli brzy neztvrdla, když je v ní tolik mouky - odvezl si ji syn :-D .
apolo
|17. 11. 2012 09:50
No neznamená že když jsou tam brambory,tak že to je bramborová buchta. Do pravé bramborové buchty je to hodně daleko.
Vyzkoušela jsem a moc dobré a jednoduché. Již jsem ji pekla dvakrát. Poprvé s kyselejší marmeládou a podruhé s povidly. Jen jsem musela přidat více mouky. Mohu doporučit...