• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborník
Napište svůj komentář k receptu

Bramborník

autor: machule
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg brambory
    • 3
      ks vejce
    • sůl
    • 2
      lžička drcený kmín
    • 500
      ml mléko
    • česnek
    • 1
      ks uzeniny

Postup přípravy receptu

1
Syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme všechny ingredience a zamícháme. Vylejeme na plech vymazaný olejem a pečeme asi 45 minut na 200 °C.
2
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga | 4. 3. 2008 18:29

    Múku netreba dávať, potom je to velmi tuhé.Ja to robím dosť často, k tomu napr. fazuľovú polievku a obed je hotový. Toho mlieka stačí menej alebo nedávam vôbec, pridám trocha cibule , majorán a mleté čierne korenie. Pečiem pomaly asi hodinu.U nás je to veľmi obľúbené jedlo takisto ako zemiakové placky.

  • Zira | 4. 3. 2008 12:12

    nebylo to moc dobré, uvnitř to bylo blemcavé, asi to chce péci v hodně tenké vrstvě

  • Tereza Samiecova | 30. 11. 2007 11:53

    Už se dopéká v troubě, udělala jsem něco na italský způsob-šunku, olivy,kukuřici, listový špenát, trochu smetany, a samozřejmě kořeníčko, zakápnuto olivovým olejemMňam a za jedna

  • Alena H. | 31. 1. 2007 08:51

    Včera jsem udělala k večeři - bylo to výborné. Jako přílohu jsem dala marinované zelí.

  • Věra Novotná | 30. 1. 2007 16:44

    Vyzkouším s přidáním kyselého zelí. Určitě bude výborné. Už teď se mi sbíhají sliny.

  • MartinV | 30. 1. 2007 16:24

    Dnes jsem měl něco podobného, pouze místo salámu a mléka nastala likvidace zeleninových zbytků, vařených i syrových, včetně trošky na kostky nakrájeného uzeného sýra. Nezbylo nic ...Peču to na teflonové pánvi pod pokličkou, nechce se mi roztápět troubu, a přikryté to nevysychá.

  • helena pelichova | 30. 1. 2007 15:27

    je to dietní a přitom to může být velmi dobré,vyzkouším

  • Jarka | 29. 1. 2007 14:28

    Dobrý tip, kmín příště zkusím nahradit zelenými bylinkami.

  • Anonym | 25. 1. 2007 23:55

    Dělám něco podobného, ale mlékem jen zakápnu. Je dobré přidat kromě uzeniny (v mém případě šunka nebo debrecínka, moravské uzené atd., gothaj já nepapám)i šťavnatou zeleninu nakrájenou na kousky, chuť je potom ještě lepší. Kmín nepřeháním, spíš bych řekla, že si každý okoření podle vlastní chuti.

  • Ivana Přikrylová | 24. 1. 2007 18:50

    Takže pečený bramborák. Určitě to bude mňam a navíc to nebude nacucané olejem

  • inka machackova | 24. 1. 2007 11:41

    Mouka se nedává.

  • Anonym | 24. 1. 2007 10:41

    A kde je mouka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Drcený kmín Mléko Sůl Uzeniny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čočka po orientálsku

Čočka po orientálsku

Vepřové maso na paprice

Vepřové maso na paprice

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Placičky z ovesných vloček II.

Placičky z ovesných vloček II.

Zatloukané řízky

Zatloukané řízky

Vinná klobása v trojobalu

Vinná klobása v trojobalu

Třešňové rizoto

Třešňové rizoto

Bylinkové (nejen) hovězí maso na houbách

Bylinkové (nejen) hovězí maso na…

Zeleninový salát s rukolou a opečenou bagetkou

Zeleninový salát s rukolou a opečenou…

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

154
Ragů (salsa Bolognese) iliti
Ragů (salsa Bolognese)…
135
Hummus z červené řepy
Hummus z červené řepy
81
Francouzský dresing
Francouzský dresing
81
Těstoviny s bílými fazolemi
Těstoviny s bílými…
75
Kedlubnové zelí na cidru s bramborami na bouchačku
Kedlubnové zelí na cidru…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Drsné přání Freimanové k dnešnímu jubileu: Veroniko, tohle jsi neměla zapotřebí!

Drsné přání Freimanové k dnešnímu jubileu: Veroniko, tohle jsi neměla zapotřebí!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Bramborník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact