• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborník
Napište svůj komentář k receptu

Bramborník

autor: machule
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg brambory
    • 3
      ks vejce
    • sůl
    • 2
      lžička drcený kmín
    • 500
      ml mléko
    • česnek
    • 1
      ks uzeniny

Postup přípravy receptu

1
Syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme všechny ingredience a zamícháme. Vylejeme na plech vymazaný olejem a pečeme asi 45 minut na 200 °C.
2
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga | 4. 3. 2008 18:29

    Múku netreba dávať, potom je to velmi tuhé.Ja to robím dosť často, k tomu napr. fazuľovú polievku a obed je hotový. Toho mlieka stačí menej alebo nedávam vôbec, pridám trocha cibule , majorán a mleté čierne korenie. Pečiem pomaly asi hodinu.U nás je to veľmi obľúbené jedlo takisto ako zemiakové placky.

  • Zira | 4. 3. 2008 12:12

    nebylo to moc dobré, uvnitř to bylo blemcavé, asi to chce péci v hodně tenké vrstvě

  • Tereza Samiecova | 30. 11. 2007 11:53

    Už se dopéká v troubě, udělala jsem něco na italský způsob-šunku, olivy,kukuřici, listový špenát, trochu smetany, a samozřejmě kořeníčko, zakápnuto olivovým olejemMňam a za jedna

  • Alena H. | 31. 1. 2007 08:51

    Včera jsem udělala k večeři - bylo to výborné. Jako přílohu jsem dala marinované zelí.

  • Věra Novotná | 30. 1. 2007 16:44

    Vyzkouším s přidáním kyselého zelí. Určitě bude výborné. Už teď se mi sbíhají sliny.

  • MartinV | 30. 1. 2007 16:24

    Dnes jsem měl něco podobného, pouze místo salámu a mléka nastala likvidace zeleninových zbytků, vařených i syrových, včetně trošky na kostky nakrájeného uzeného sýra. Nezbylo nic ...Peču to na teflonové pánvi pod pokličkou, nechce se mi roztápět troubu, a přikryté to nevysychá.

  • helena pelichova | 30. 1. 2007 15:27

    je to dietní a přitom to může být velmi dobré,vyzkouším

  • Jarka | 29. 1. 2007 14:28

    Dobrý tip, kmín příště zkusím nahradit zelenými bylinkami.

  • Anonym | 25. 1. 2007 23:55

    Dělám něco podobného, ale mlékem jen zakápnu. Je dobré přidat kromě uzeniny (v mém případě šunka nebo debrecínka, moravské uzené atd., gothaj já nepapám)i šťavnatou zeleninu nakrájenou na kousky, chuť je potom ještě lepší. Kmín nepřeháním, spíš bych řekla, že si každý okoření podle vlastní chuti.

  • Ivana Přikrylová | 24. 1. 2007 18:50

    Takže pečený bramborák. Určitě to bude mňam a navíc to nebude nacucané olejem

  • inka machackova | 24. 1. 2007 11:41

    Mouka se nedává.

  • Anonym | 24. 1. 2007 10:41

    A kde je mouka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Drcený kmín Mléko Sůl Uzeniny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím

Chilli con carne IV.

Chilli con carne IV.

Buchty jako od babičky

Buchty jako od babičky

Výborný karamelový likér

Výborný karamelový likér

Chřestová omáčka s koprem

Chřestová omáčka s koprem

Francouzský citronový koláč - Tarte au citron

Francouzský citronový koláč - Tarte…

Apple crumble

Apple crumble

Čokoládové dortíky

Čokoládové dortíky

Smažené bramborové kroužky

Smažené bramborové kroužky

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

255
Vegetariánské kari s kurkumou, sójovými boby a batáty
Vegetariánské kari s…
250
Těstoviny (nejen) s tuňákem
Těstoviny (nejen) s…
148
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty
66
"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem
"Chlupačky" - zapékané…
51
Lososové špízy s teriyaki
Lososové špízy s teriyaki

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Premiéra Krpálkova dokumentu Jemný rváč: Syn Michaela Douglase a Dospiva s novou kráskou

Premiéra Krpálkova dokumentu Jemný rváč: Syn Michaela Douglase a Dospiva s novou kráskou

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Bramborník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact