• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bramborník
Napište svůj komentář k receptu

Bramborník

autor: machule
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg brambory
    • 3
      ks vejce
    • sůl
    • 2
      lžička drcený kmín
    • 500
      ml mléko
    • česnek
    • 1
      ks uzeniny

Postup přípravy receptu

1
Syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme všechny ingredience a zamícháme. Vylejeme na plech vymazaný olejem a pečeme asi 45 minut na 200 °C.
2
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga | 4. 3. 2008 18:29

    Múku netreba dávať, potom je to velmi tuhé.Ja to robím dosť často, k tomu napr. fazuľovú polievku a obed je hotový. Toho mlieka stačí menej alebo nedávam vôbec, pridám trocha cibule , majorán a mleté čierne korenie. Pečiem pomaly asi hodinu.U nás je to veľmi obľúbené jedlo takisto ako zemiakové placky.

  • Zira | 4. 3. 2008 12:12

    nebylo to moc dobré, uvnitř to bylo blemcavé, asi to chce péci v hodně tenké vrstvě

  • Tereza Samiecova | 30. 11. 2007 11:53

    Už se dopéká v troubě, udělala jsem něco na italský způsob-šunku, olivy,kukuřici, listový špenát, trochu smetany, a samozřejmě kořeníčko, zakápnuto olivovým olejemMňam a za jedna

  • Alena H. | 31. 1. 2007 08:51

    Včera jsem udělala k večeři - bylo to výborné. Jako přílohu jsem dala marinované zelí.

  • Věra Novotná | 30. 1. 2007 16:44

    Vyzkouším s přidáním kyselého zelí. Určitě bude výborné. Už teď se mi sbíhají sliny.

  • MartinV | 30. 1. 2007 16:24

    Dnes jsem měl něco podobného, pouze místo salámu a mléka nastala likvidace zeleninových zbytků, vařených i syrových, včetně trošky na kostky nakrájeného uzeného sýra. Nezbylo nic ...Peču to na teflonové pánvi pod pokličkou, nechce se mi roztápět troubu, a přikryté to nevysychá.

  • helena pelichova | 30. 1. 2007 15:27

    je to dietní a přitom to může být velmi dobré,vyzkouším

  • Jarka | 29. 1. 2007 14:28

    Dobrý tip, kmín příště zkusím nahradit zelenými bylinkami.

  • Anonym | 25. 1. 2007 23:55

    Dělám něco podobného, ale mlékem jen zakápnu. Je dobré přidat kromě uzeniny (v mém případě šunka nebo debrecínka, moravské uzené atd., gothaj já nepapám)i šťavnatou zeleninu nakrájenou na kousky, chuť je potom ještě lepší. Kmín nepřeháním, spíš bych řekla, že si každý okoření podle vlastní chuti.

  • Ivana Přikrylová | 24. 1. 2007 18:50

    Takže pečený bramborák. Určitě to bude mňam a navíc to nebude nacucané olejem

  • inka machackova | 24. 1. 2007 11:41

    Mouka se nedává.

  • Anonym | 24. 1. 2007 10:41

    A kde je mouka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Drcený kmín Mléko Sůl Uzeniny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrové tyčinky

Sýrové tyčinky

Krémová česneková polévka

Krémová česneková polévka

Boršč

Boršč

Ředkvičková pomazánka s karotkou

Ředkvičková pomazánka s karotkou

Zeleninová rýže

Zeleninová rýže

Tvarohový makovec

Tvarohový makovec

Kakaovo-kokosové muffiny

Kakaovo-kokosové muffiny

Jednoduché staročeské plátky se žampiony

Jednoduché staročeské plátky se…

Nakládané masové kostky dušené na cibuli

Nakládané masové kostky dušené na…

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

799
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
116
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
100
Houbová polévka se zeleninou
Houbová polévka se…
96
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
84
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Natálie Jirásková po konci s Mišíkem: Už je zase šťastná!

Natálie Jirásková po konci s Mišíkem: Už je zase šťastná!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Astrolog Jiří Kubík exkluzivně o Jiřím Bartoškovi (†78): Horoskop alfa samce!

Astrolog Jiří Kubík exkluzivně o Jiřím Bartoškovi (†78): Horoskop alfa samce!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Bramborník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact