Múku netreba dávať, potom je to velmi tuhé.Ja to robím dosť často, k tomu napr. fazuľovú polievku a obed je hotový. Toho mlieka stačí menej alebo nedávam vôbec, pridám trocha cibule , majorán a mleté čierne korenie. Pečiem pomaly asi hodinu.U nás je to veľmi obľúbené jedlo takisto ako zemiakové placky.
nebylo to moc dobré, uvnitř to bylo blemcavé, asi to chce péci v hodně tenké vrstvě
Už se dopéká v troubě, udělala jsem něco na italský způsob-šunku, olivy,kukuřici, listový špenát, trochu smetany, a samozřejmě kořeníčko, zakápnuto olivovým olejemMňam a za jedna
Včera jsem udělala k večeři - bylo to výborné. Jako přílohu jsem dala marinované zelí.
Vyzkouším s přidáním kyselého zelí. Určitě bude výborné. Už teď se mi sbíhají sliny.
Dnes jsem měl něco podobného, pouze místo salámu a mléka nastala likvidace zeleninových zbytků, vařených i syrových, včetně trošky na kostky nakrájeného uzeného sýra. Nezbylo nic ...Peču to na teflonové pánvi pod pokličkou, nechce se mi roztápět troubu, a přikryté to nevysychá.
je to dietní a přitom to může být velmi dobré,vyzkouším
Dobrý tip, kmín příště zkusím nahradit zelenými bylinkami.
Dělám něco podobného, ale mlékem jen zakápnu. Je dobré přidat kromě uzeniny (v mém případě šunka nebo debrecínka, moravské uzené atd., gothaj já nepapám)i šťavnatou zeleninu nakrájenou na kousky, chuť je potom ještě lepší. Kmín nepřeháním, spíš bych řekla, že si každý okoření podle vlastní chuti.
Takže pečený bramborák. Určitě to bude mňam a navíc to nebude nacucané olejem
Mouka se nedává.
A kde je mouka?