• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bramborizza
Napište svůj komentář k receptu

Bramborizza

autor: bohumilka1
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborizza
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks brambory
    • 100
      g salám
    • 2
      ks vejce
    • 50
      g sýr
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • provensálské koření
    • sůl
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks rajče
    • 1
      ks paprika

Postup přípravy receptu

1
Oloupané brambory nastrouhejte na struhadle, vymačkejte z nich přebytečnou vodu a dejte do mísy. Přidejte k nim jedno celé vejce, hladkou mouku, osolte a dobře propracujte těsto. Na pánvi rozpalte olej, bramborové těsto rozprostřete po dně pánve a usmažte ho dozlatova.
2
Placku obraťte na druhou stranu a naskládejte na ni kolečka salámu, na kolečka nakrájená rajčata, na kolečka nakrájenou cibuli, papriku, zalijte jedním rozmíchaným vejcem, přikryjte poklicí a nechte ještě chvíli smažit. Až bude bramborová placka zespodu upečená posypte povrch strouhaným sýrem a dochuťte provensálským kořením. Ješte na chvíli přikryjte poklicí a nechte sýr zapéct. Tuto placku můžete zdobit podle své chuti i jinými surovinami, které máte doma.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pepibubu | 25. 11. 2010 11:18

    tak to vypadá, že jsem našla dnešní večeři. :-)

  • František Brusák | 22. 9. 2009 18:49

    Paní Bohumilo na to nemusíte být 15 let v cizině já jsem do pěti let bydlel u babičky v Šumperku která mluvila východňársky a Maďarsky protože děda byl z Plešivce na Maďarských hranicích a i když jsem Čech tak s češtinou bojuji dodnes.Nějaký rejpalové mě nevyvedou z míry.Recept je skvělý tak pokračujte i s chybami.

  • Amy - | 21. 9. 2009 19:21

    asi už to někdo opravil, je to už pár dní, to víte, chce to klid...

  • Marta Hajkova | 21. 9. 2009 14:24

    jezis lidi co to do vas vjelo? kde jsou ty hrubky a preklepy?

  • BOHUMILA KRUZIKOVA | 17. 9. 2009 11:43

    mate pravdu jsem 15 let v cizine

  • Zdena z JM | 16. 9. 2009 12:48

    Paní Kruzikova si zřejmě nepřečetla pravidla pro vkládání nových receptů a omluvou pro ty hrubky a překlepy by mohlo být snad jen to, kdyby nebyla Češka. Jinak děs a hrůza.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hladká mouka Paprika Provensálské koření Rajče Rostlinný olej Salám Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Květáková polévka II.

Květáková polévka II.

Závin z listového těsta s česnekem

Závin z listového těsta s česnekem

Pudinkovo-jablečné řezy

Pudinkovo-jablečné řezy

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Šlehačkový koláč s rebarborou

Šlehačkový koláč s rebarborou

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…

Barevný fazolový salát (lečo) - sterilovaný

Barevný fazolový salát (lečo) -…

Dietní těstovinový salát s tuňákem a citronem

Dietní těstovinový salát s tuňákem a…

Kuře v solné krustě

Kuře v solné krustě

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

60
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
50
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
40
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
40
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
35
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Šokující odhalení: Freddie Mercury roky skrýval existenci dcery!

Šokující odhalení: Freddie Mercury roky skrýval existenci dcery!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Bramborizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact