• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramboráky z kyselého zelí
Napište svůj komentář k receptu

Bramboráky z kyselého zelí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramboráky z kyselého zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kysané zelí
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • kmín
    • majoránka
    • sůl
    • prolisovaný česnek
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Zelí scedíme, překrájíme na drobnější kousky, smícháme s hladkou moukou, vejci, okořeníme kmínem, majoránkou, česnekem, pouze mírně osolíme. Na rozpáleném tuku tvoříme malé placičky.
2
Uvedené množství stačí zhruba pro 2 osoby.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát z brambor a kyselého zelí

Salát z brambor a kyselého zelí

Bramboráky (křupavé)

Bramboráky (křupavé)

Batátové bramboráky

Batátové bramboráky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • šárka hlistová | 31. 8. 2013 19:49

    Skvĕlý recept, doporučuji přidat dvĕ menší nastrouhané (syrové) brambory a půlku najemno nakrájené cibule, nešetřit s majoránkou a cca 5 stroužků česneku... a tenčí placičky.. asi se z toho stane mé oblíbené jídlo :-)

  • Anetka | 9. 11. 2011 17:21

    Ikdyž je mi 17 let, vařím ráda :) . Bramboráčky jsem vyzkoušela na dvojí způsob. Při jednom způsobu jsem přidala pár brambor. Nebyly tak hutné, jako druhý způsob jen s moukou, které byly taky moc dobré :) . Bramboráčky doporučuji :)

  • Re | 13. 10. 2011 12:21

    Přidala jsem klobásu, jsou výborné!

  • Danka Snášelová | 26. 9. 2008 12:14

    Před chvíli jsem dosmažila bramboráky z kyselého zelí. Nejsou špatné, ale na základě komentářů jsem od nich očekávala trochu víc. Držela jsem se přesně receptu, ale pod pojmem bezvadně křupou si představuji něco jiného. Bramboráky z brambor milujeme jenom tak - jako křupavé placičky do ruky. O těchto placičkách to říct nemohu. Vím si je přestavit jako přílohu k uzenému plátku masa a k tomu křen. Nebo k pečenému masu - pěkně opečenému bůčku. V tomto případě by placičky nahradily nejenom knedlu ale i dušené zelí.

  • Petr Kucín | 15. 10. 2007 10:01

    opravdu dobrý.- celou porci jsem spucoval sám nikomu jsem nedal

  • Zita Matejkova | 13. 7. 2007 13:43

    Tyto zelňáky dělám dlouho a rozhodně se nepřejí.Rychlé,nenáročné a výborné.Za 1!

  • barbora | 13. 7. 2007 12:11

    tyhle placičky jsou úžasný, nejlepší jsou usmažené tenoučký bezvadně pak křupou a nesouhlasim s paní orosovou majoránka a česnek dodají šmrnc

  • M. Michejdová | 10. 7. 2007 23:54

    Múj muž miluje česnek snad i na sladkou buchtu a na tyto placičky si jej navíc natírá i po usmažení.

  • jaroslava orosová | 10. 7. 2007 10:13

    těmto placičkám říkáme zelníky,nedávám mouku ale trochu solamylu a vynechávám česnek a majoránku-vynikne chuť zelí,nejlepší jsou smažené na sádle.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Oběd Svačina Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kmín Kysané zelí Majoránka Prolisovaný česnek Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bílkový chlebíček

Bílkový chlebíček

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Celerová pomazánka III.

Celerová pomazánka III.

Závin z bramborového těsta

Závin z bramborového těsta

Salát waldorf s kuřetem

Salát waldorf s kuřetem

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Bylinkovo-okurkový nápoj

Bylinkovo-okurkový nápoj

Buřty na pivu

Buřty na pivu

Medovo-hořčičná marináda na kuře i lososa

Medovo-hořčičná marináda na kuře i…

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

49
Masové koule v dýňovém pyré
Masové koule v dýňovém…
32
Bazalková pasta / pesto
Bazalková pasta / pesto
18
Dort Míša
Dort Míša
13
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
13
Burgery po našem
Burgery po našem

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Divoký večírek pořadu Showtime: Laďka Něrgešová nemohla chybět!

Divoký večírek pořadu Showtime: Laďka Něrgešová nemohla chybět!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Další doporučené recepty:

Bramboráky se zelnou směsí
Bramboráky se zelnou směsí
Bramboráky sváteční
Bramboráky sváteční
Bramboráky z chleba
Bramboráky z chleba
Bramborky  "dobrota"
Bramborky "dobrota"
Bramborová (úková) omáčka
Bramborová (úková) omáčka
Bramborová / batátová krémová polévka s medvědím česnekem
Bramborová / batátová krémová polévka s…
  • Recepty.cz
  • Bramboráky z kyselého zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact