• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bramboráky z kyselého zelí
Napište svůj komentář k receptu

Bramboráky z kyselého zelí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramboráky z kyselého zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kysané zelí
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • kmín
    • majoránka
    • sůl
    • prolisovaný česnek
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Zelí scedíme, překrájíme na drobnější kousky, smícháme s hladkou moukou, vejci, okořeníme kmínem, majoránkou, česnekem, pouze mírně osolíme. Na rozpáleném tuku tvoříme malé placičky.
2
Uvedené množství stačí zhruba pro 2 osoby.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát z brambor a kyselého zelí

Salát z brambor a kyselého zelí

Bramboráky (křupavé)

Bramboráky (křupavé)

Batátové bramboráky

Batátové bramboráky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • šárka hlistová | 31. 8. 2013 19:49

    Skvĕlý recept, doporučuji přidat dvĕ menší nastrouhané (syrové) brambory a půlku najemno nakrájené cibule, nešetřit s majoránkou a cca 5 stroužků česneku... a tenčí placičky.. asi se z toho stane mé oblíbené jídlo :-)

  • Anetka | 9. 11. 2011 17:21

    Ikdyž je mi 17 let, vařím ráda :) . Bramboráčky jsem vyzkoušela na dvojí způsob. Při jednom způsobu jsem přidala pár brambor. Nebyly tak hutné, jako druhý způsob jen s moukou, které byly taky moc dobré :) . Bramboráčky doporučuji :)

  • Re | 13. 10. 2011 12:21

    Přidala jsem klobásu, jsou výborné!

  • Danka Snášelová | 26. 9. 2008 12:14

    Před chvíli jsem dosmažila bramboráky z kyselého zelí. Nejsou špatné, ale na základě komentářů jsem od nich očekávala trochu víc. Držela jsem se přesně receptu, ale pod pojmem bezvadně křupou si představuji něco jiného. Bramboráky z brambor milujeme jenom tak - jako křupavé placičky do ruky. O těchto placičkách to říct nemohu. Vím si je přestavit jako přílohu k uzenému plátku masa a k tomu křen. Nebo k pečenému masu - pěkně opečenému bůčku. V tomto případě by placičky nahradily nejenom knedlu ale i dušené zelí.

  • Petr Kucín | 15. 10. 2007 10:01

    opravdu dobrý.- celou porci jsem spucoval sám nikomu jsem nedal

  • Zita Matejkova | 13. 7. 2007 13:43

    Tyto zelňáky dělám dlouho a rozhodně se nepřejí.Rychlé,nenáročné a výborné.Za 1!

  • barbora | 13. 7. 2007 12:11

    tyhle placičky jsou úžasný, nejlepší jsou usmažené tenoučký bezvadně pak křupou a nesouhlasim s paní orosovou majoránka a česnek dodají šmrnc

  • M. Michejdová | 10. 7. 2007 23:54

    Múj muž miluje česnek snad i na sladkou buchtu a na tyto placičky si jej navíc natírá i po usmažení.

  • jaroslava orosová | 10. 7. 2007 10:13

    těmto placičkám říkáme zelníky,nedávám mouku ale trochu solamylu a vynechávám česnek a majoránku-vynikne chuť zelí,nejlepší jsou smažené na sádle.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Oběd Svačina Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kmín Kysané zelí Majoránka Prolisovaný česnek Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Papriky plněné hermelínem

Papriky plněné hermelínem

Šťáva z malin, jahod apod.

Šťáva z malin, jahod apod.

Bábovka vídeňská

Bábovka vídeňská

Jednoduchý chleba z kvasnic

Jednoduchý chleba z kvasnic

Kuskus s tofu

Kuskus s tofu

Tymiánové hovězí se zeleninou

Tymiánové hovězí se zeleninou

Houbovo-smetanové špecle

Houbovo-smetanové špecle

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…

Špenátovo-vločková polévka

Špenátovo-vločková polévka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

130
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
111
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
47
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
39
Čevapčiči
Čevapčiči

Zajímavé články

Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se neobejde?
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se…
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
AHA.cz Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Velkolepá svatební party Sidovského a Vítka: Vkusný obřad, dort od Maršálka a bujarý večírek!

Velkolepá svatební party Sidovského a Vítka: Vkusný obřad, dort od Maršálka a bujarý večírek!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Další doporučené recepty:

Bramboráky se zelnou směsí
Bramboráky se zelnou směsí
Bramboráky sváteční
Bramboráky sváteční
Bramboráky z chleba
Bramboráky z chleba
Bramborky  "dobrota"
Bramborky "dobrota"
Bramborová (úková) omáčka
Bramborová (úková) omáčka
Bramborová / batátová krémová polévka s medvědím česnekem
Bramborová / batátová krémová polévka s…
  • Recepty.cz
  • Bramboráky z kyselého zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact