Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marie nezlakova
|2. 12. 2009 14:44
Do bramboráků jsem použila Olešnický tvaroh,takže nebylo třeba vytlačovat přebytečnou tekutinu a šunky jsem dala o dost víc.Bylo to výborné!Do posleních třech bramboráků jsem přimíchala česnek,aby to měl manžel víc bramborákové,stejně se vrhl i na ty originál od vás.Děkuji.Posílám 1.
Jaroslav Turoň
|8. 10. 2007 07:06
Hmmm, dobré. Zkuste někdo místo tvarohu do těsta potřít hotový bramborák zakysanou smetanou, přeložit nadvakrát, je to mňamka.
Slávek Kratochvíl
|16. 3. 2006 16:52
Měl jsem problém se soudržností těsta při pečení na pánvi. Nakonec jsem těsto dopekl v troubě, rozprostřené na plechu. Upečené pak krájel na díly. Chuťově docela dobré, ale nepříliš křupavé.