• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Bramboráky s masovou směsí II.
Napište svůj komentář k receptu

Bramboráky s masovou směsí II.

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramboráky s masovou směsí II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • bramboráky část brambor lze nahradit cuketou
    • 500
      g kuřecí maso prsíčka nebo stehenní řízky
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks nakládané kapie
    • 1
      dl víno rýžové nebo dezertní, eventuálně obyčejné
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička glutasol
    • 3
      lžíce olej na opečení směsi

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky, přidáme vejce, máčený škrob a glutasol (nebo sůl). Odležené prudce opečeme, do pánve přidáme postupně nudličky cibule, pórku, kapie, nakonec přilijeme sojovou omáčku a víno.
2
Usmažíme bramboráky a necháme na kuchyňském papíru odsát přebytečný tuk. Maso dáme na bramboráky a ozdobíme zbylým pórkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí

Bramborové knedlíky plněné cibulovo…

Bramboráčky s masovou směsí

Bramboráčky s masovou směsí

Tousty s masovou směsí

Tousty s masovou směsí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pavka 17 | 12. 4. 2011 16:32

    Výborná směs, nám všem chutnala, ale nedala jsem tam to víno

  • Jana Pátková | 19. 10. 2008 15:55

    To já s celou rodinkou úplně zbožňuji, bramboráky-nahrubo nastrouhané, česnek,sůl, mouka - jen tak, šoupnout vejce a smažit a nechat okapat,maso ??? není potřeba, stačí křupkavý bramborák - porce tak asi 3 ks. Pak už nemohu psát, jen relaxuji, ahoj ! Jo to maso, jako "bonus", také beru !

  • Veronika Glozarova | 19. 10. 2008 15:48

    Já jsem bramboráky smažila také na teflonové pánvi, je to zdravější. Masová směs byla dobrá, moc jsme si pochutnali. Děkuji za recept a hodnotím jak jinak než 1.

  • Daniella O. | 11. 12. 2007 16:50

    Nam to naopak moc chutnalo. Pridala jsem jeste trochu kecupu a nemelo to chybu. Bramboraky smazim uz leta na teflonove panvicce, kterou pouze nastrikam sprejem proti pripalovani. Usetri se tak prace s vysousenim prebytecneho oleje.

  • marta hejnova | 30. 12. 2006 19:19

    nic moc

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Přílohy Brambory Drůbeží Oběd Večeře Smažení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bramboráky Cibule Glutasol Kuřecí maso Nakládané kapie Olej Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vejce Víno
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Rumové řezy

Rumové řezy

Jednoduché kokosky

Jednoduché kokosky

Melounové jednohubky (salát)

Melounové jednohubky (salát)

Podkova - dort

Podkova - dort

Super tenké těsto na pizzu

Super tenké těsto na pizzu

Gratinované brambory (nejen) s česnekem

Gratinované brambory (nejen) s…

Jednoduché švestkovo-makové kynuté knedlíky

Jednoduché švestkovo-makové kynuté…

Biskupský chlebíček - hrnkový

Biskupský chlebíček - hrnkový

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

228
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
52
Dýňová tortila
Dýňová tortila
45
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
44
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
40
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

  • Recepty.cz
  • Bramboráky s masovou směsí II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact