Maso nakrájíme na nudličky, přidáme vejce, máčený škrob a glutasol (nebo sůl). Odležené prudce opečeme, do pánve přidáme postupně nudličky cibule, pórku, kapie, nakonec přilijeme sojovou omáčku a víno.
2
Usmažíme bramboráky a necháme na kuchyňském papíru odsát přebytečný tuk. Maso dáme na bramboráky a ozdobíme zbylým pórkem.
Výborná směs, nám všem chutnala, ale nedala jsem tam to víno
Jana Pátková
|19. 10. 2008 15:55
To já s celou rodinkou úplně zbožňuji, bramboráky-nahrubo nastrouhané, česnek,sůl, mouka - jen tak, šoupnout vejce a smažit a nechat okapat,maso ??? není potřeba, stačí křupkavý bramborák - porce tak asi 3 ks. Pak už nemohu psát, jen relaxuji, ahoj ! Jo to maso, jako "bonus", také beru !
Veronika Glozarova
|19. 10. 2008 15:48
Já jsem bramboráky smažila také na teflonové pánvi, je to zdravější. Masová směs byla dobrá, moc jsme si pochutnali. Děkuji za recept a hodnotím jak jinak než 1.
Daniella O.
|11. 12. 2007 16:50
Nam to naopak moc chutnalo. Pridala jsem jeste trochu kecupu a nemelo to chybu. Bramboraky smazim uz leta na teflonove panvicce, kterou pouze nastrikam sprejem proti pripalovani. Usetri se tak prace s vysousenim prebytecneho oleje.