• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramboráky s čerstvým zelím
Napište svůj komentář k receptu

Bramboráky s čerstvým zelím

autor: kidomarcela
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramboráky s čerstvým zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g brambory
    • 1
      ks vejce
    • 150
      g mouka
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      ks bílé zelí hlávka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme, nastrouháme nahrubo, přidáme vejce, sůl, pepř, kmín a těsto zahustíme moukou. Bílé zelí nadrobno nakrájíme a spaříme horkou vodou, aby změklo. Poté ho přimícháme k bramborovému těstu (zelí by mělo být o polovinu méně než bramborového těsta). Smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách. Vhodné i jako příloha k masu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Koláč s čerstvým ovocem

Koláč s čerstvým ovocem

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…

Piškotová roláda s čerstvým ovocem

Piškotová roláda s čerstvým ovocem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Helen | 12. 9. 2013 18:16

    Místo mouky dej jemnou strouhanku, je to křupavé a krásně žluté.Dobrou chuť <:-)

  • Sydonie | 7. 7. 2013 20:43

    Nevím, kde se stala chyba, ale nám se podle tohoto receptu nepovedlo udělat jednolitou placku, spíš to dopadlo jako bramborová kaše :-$

  • Věra Michálková | 9. 3. 2011 11:22

    Děkuji za tento výborný recept byl opravdu vynikající :-) Ještě je k tomu dobrý česnek.

  • Jiří Vymětal | 25. 10. 2007 13:20

    zkuste přidat česnek, majoránku a doprostřed placky plátek anglické

  • Lenka | 15. 9. 2007 09:29

    Placky jsou moc dobré, takové křupavější než jen z brambor.

  • Jana Peková | 5. 5. 2007 21:27

    Znám a přidávám ještě ovesné vločky - moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Brambory Kmín Mouka Pepř mletý Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy IV.

Krakonošův oběd

Krakonošův oběd

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Slepičí polévka s noky

Slepičí polévka s noky

Lasagne s masem a žampiony

Lasagne s masem a žampiony

Levný houskový knedlík

Levný houskový knedlík

Hrníčkový chleba

Hrníčkový chleba

Výborné müsli - tyčinky

Výborné müsli - tyčinky

Podmáslový chléb

Podmáslový chléb

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

227
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
30
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
22
Jablečný perník s tvarohem
Jablečný perník s…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Salát z pečených paprik
Salát z pečených paprik

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Bramboráky s čerstvým zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact