Tak mě bohužel bramborák vůbec nechutnal. :'(
Je to dobré ,hlavně se nemusí vyhazovat starý chléb. :-[
...za dvou téměř stejných receptů jsem vytáhl to nejlepší, do těchto jsem přidal uzeninu navíc, dvě vejce je dobrá volba oproti jednomu...
Říkáme jim chlebáky a znám je z koleje. Mám za to, že chuť brambor chléb nahradit nemůže ani zdaleka, ale i tak je ještě dnes občas udělám a zavzpomínám na staré chudé časy. :-))
Recept byl výborný, určitě ho znovu udělám, nikdo neuhodl z čeho je to vyrobeno.
výborný recept. Dlouho jsem zvažovala jestli to mám zkusit, ale výsledek byl vynikající. U nás stoprocentně uspěl. ;-)
Umý? Umývá nebo umí?
Výborný,udělali jsme toho tolik,že jsme to ještě dojídali studený druhý den.Anonym asi umý kulový,že to musel vyhodit. 1
jednou jsem tento recept ochutnala na návštěvě, tam to ale pekli na pečícím papíru potřeným olejem, je to lepší na žlučník :-) a nevadí lepivá konzistence a mě uchvátilo, že peču 8 placek najednou a nestrávím večer nad pánví
Sakra je to jak lepidlo,všechno jsem vyhodil
Tak jsem to na večeři o víkendu v rámci spotřeby starého chleba a uškudlení financí prubla.Nikdy bych nevěřila, že to ty moje sarančata secpou....:o))Opak byl pravdou...nebudete mi věřit, ale fakt nevím jak to chutná...nenechali mi nic..fňuk..:o))Jo...ale přiznávám, že jsem tam propašovala jednu bramboru...
Výborné! Jen je mi těžko:-(( Ale to je můj problém, nemám se přejídat:-)))
Místo slaniny dávám nadrobno nakrájený měkký salám a peču na vymaštěném pekáčku,po upečení krájím na čtverce.Ideální recept na zužitkování starého chleba.Nikdo nechtěl věřit,že to není z brambor.
Podobně dělám chlebové karbanátky.