Na bramborák se šmakounem jsem přišla, když jsem dělala těsto na bramborák a chtěla jsem si těsto něčím ozvláštnit a při pohledu do lednice mě napadlo přidat nahrubo nastrouhaný šmakoun. A bylo to výborné! Takto mi bramboráky chutnají víc, se šmakounem jsou jemnější. Takže tento recept můžu jen a jen doporučit.
Jarka
|25. 1. 2011 17:27
Šmakoun je výborný... třeba i do číny místo kuřecího... jak píše Jana Kozlová, do salátů je vynikající... stačí si ho dochutit dle své chuti... výborný je i uzený šmakoun...
aactblrfhi aactblrfhi
|9. 10. 2007 05:15
Hello! Good Site! Thanks you! hsouimjpihigwf
Jana Kozlová
|8. 10. 2007 10:11
chutná jak kuřecí maso a když ho uděláte jako klasický řízek v trojobalu tak chutná jako kuřecí řízeček. Lahůdka i v salátech místo kuřecího je vynikající
Jitka Malinová
|22. 8. 2007 10:49
Šmakoun je bilkovinová náhražka masa vhodná pro redukční dietu, podle toho se k němu musíme chovat.
Jana V.
|21. 8. 2007 21:18
Renato,já se se Šmakounem setkala,ale víckrát se to už nestane.Ochutnejte,uvidíte.