Na bramborák se šmakounem jsem přišla, když jsem dělala těsto na bramborák a chtěla jsem si těsto něčím ozvláštnit a při pohledu do lednice mě napadlo přidat nahrubo nastrouhaný šmakoun. A bylo to výborné! Takto mi bramboráky chutnají víc, se šmakounem jsou jemnější. Takže tento recept můžu jen a jen doporučit.
Šmakoun je výborný... třeba i do číny místo kuřecího... jak píše Jana Kozlová, do salátů je vynikající... stačí si ho dochutit dle své chuti... výborný je i uzený šmakoun...
Hello! Good Site! Thanks you! hsouimjpihigwf
chutná jak kuřecí maso a když ho uděláte jako klasický řízek v trojobalu tak chutná jako kuřecí řízeček. Lahůdka i v salátech místo kuřecího je vynikající
Šmakoun je bilkovinová náhražka masa vhodná pro redukční dietu, podle toho se k němu musíme chovat.
Renato,já se se Šmakounem setkala,ale víckrát se to už nestane.Ochutnejte,uvidíte.
děkuji
co to je šmakoun, to jsem nikdy neslyšela
www.smakoun.cz
Co je to šmakoun? V životě jsem s tím nesetkala.