• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborák se šmakounem
Napište svůj komentář k receptu

Bramborák se šmakounem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborák se šmakounem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g brambory strouhané
    • 500
      g šmakoun strouhaný
    • 200
      g hladká mouka 100-200
    • 150
      g bílek (1-2)
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • česnek
    • 1
      l mléko vařící

Postup přípravy receptu

1
Brambory přelijeme mlékem, přidáme ostatní suroviny. Smažíme (či pečeme) bramboráky, podáváme se salátem. Do těsta lze přidat sušené houby či/a strouhanou mrkev.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

"Slovenský" bramborák

"Slovenský" bramborák

Bramborák s nivou a šunkou

Bramborák s nivou a šunkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Taryrta | 15. 2. 2012 01:50

    Na bramborák se šmakounem jsem přišla, když jsem dělala těsto na bramborák a chtěla jsem si těsto něčím ozvláštnit a při pohledu do lednice mě napadlo přidat nahrubo nastrouhaný šmakoun. A bylo to výborné! Takto mi bramboráky chutnají víc, se šmakounem jsou jemnější. Takže tento recept můžu jen a jen doporučit.

  • Jarka | 25. 1. 2011 17:27

    Šmakoun je výborný... třeba i do číny místo kuřecího... jak píše Jana Kozlová, do salátů je vynikající... stačí si ho dochutit dle své chuti... výborný je i uzený šmakoun...

  • aactblrfhi aactblrfhi | 9. 10. 2007 05:15

    Hello! Good Site! Thanks you! hsouimjpihigwf

  • Jana Kozlová | 8. 10. 2007 10:11

    chutná jak kuřecí maso a když ho uděláte jako klasický řízek v trojobalu tak chutná jako kuřecí řízeček. Lahůdka i v salátech místo kuřecího je vynikající

  • Jitka Malinová | 22. 8. 2007 10:49

    Šmakoun je bilkovinová náhražka masa vhodná pro redukční dietu, podle toho se k němu musíme chovat.

  • Jana V. | 21. 8. 2007 21:18

    Renato,já se se Šmakounem setkala,ale víckrát se to už nestane.Ochutnejte,uvidíte.

  • renata novakova | 21. 8. 2007 16:14

    děkuji

  • eva,eva | 20. 8. 2007 22:19

    co to je šmakoun, to jsem nikdy neslyšela

  • Kuchařka on-line | 20. 8. 2007 14:26

    www.smakoun.cz

  • renata novakova | 20. 8. 2007 14:21

    Co je to šmakoun? V životě jsem s tím nesetkala.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Smažení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Brambory Česnek Hladká mouka Majoránka Mléko Pepř mletý Šmakoun Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené těstoviny s vepřovkou

Zapečené těstoviny s vepřovkou

Sumec dle baštýře Jardy

Sumec dle baštýře Jardy

Kuřecí maso v sýrové omáčce

Kuřecí maso v sýrové omáčce

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Kuře v sýrovém těstíčku

Kuře v sýrovém těstíčku

Kořeněná panenka - grilovaná

Kořeněná panenka - grilovaná

Kopřivová velikonoční nádivka s vejci

Kopřivová velikonoční nádivka s vejci

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pečené kuře s čočkou beluga

Pečené kuře s čočkou beluga

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Klasická cmunda
Klasická cmunda
15
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

  • Recepty.cz
  • Bramborák se šmakounem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact