• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bramborák s nivou a šunkou
Napište svůj komentář k receptu

Bramborák s nivou a šunkou

autor: zuzkan
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborák s nivou a šunkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
  • Na 1 bramborák
    • 2
      ks brambory
    • 2
      plátek šunka
    • sýr niva
    • vegeta
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks vejce
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Brambory nastrouháme na hrubo, přidáme česnek a trochu vegety. Rozpálíme olej (lepší je olivový olej, bramborák je pak jemnější) na pánvi. Na to dáme nastrouhané brambory, udělám placku. Nebojte se, brambory budou držet u sebe. Nechám zespoda osmažit na oleji. Až je zespod osmažený, obrátím ho, na něj pokladu nadrobenou nivu a plátky šunky. Až je opět zespod udělaný, dám na talíř a navrch volské oko.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou

Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Portobello s nivou a šunkou

Portobello s nivou a šunkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pan Ptáček | 6. 1. 2012 17:58

    Rád bych si počkal až bude i autorka "zespod udělaná".

  • zuzkan | 10. 11. 2011 08:36

    MIlá Vanesko a kde je napsáno že to jsou Rosti? Ale hlavně že Vás to pobavilo. Jinak je to dost oblíbený recept mezi našimi přáteli.

  • Vanessa | 7. 7. 2011 22:24

    Tak tohle opravdu do švýcarských Rösti má hodně daleko :-D Rösti dělám ve Švýcarsku docela pravidelně, ale aby se do nich přidávala ještě mouka? O:-) Tak to tedy slyším a čtu poprvé :-D a hlavně nechápu proč? :-! Rösti ve Švýcarsku nejsou jako bramboráky u nás v česku!! A ještě ze syrových? Tady si asi zuzkan udělala spíš český brambory s nivou ala jakože švýcarské Rösti :-D Brambory na Rösti jsou nejlepší uvařené minimálně den předem.. (ve slupce, pak oloupete, nastrouháte nahrubo, rozpálíte si pánev nejlépe s máslem- tady je přímo máslo na pečení, dáte to na pánev, ochutíte dle chuti, vařechou promícháte a pomalinku pečete z každé strany tak, aby to mělo hezkou zlatavou "kůrku" Tak kdo je budete zkoušet dobrou chuť :-)

  • jana speck | 1. 2. 2010 17:08

    Tak do toho praveho bramboraku ze Svycarska, kteremu se rika Röschti, je uz do zakladu dava hladka mouka a olej, ktery se pozdeji nemusi pridavat na panev. Pece se delsi dobu, na malem ohni a pod poklickou.Aby zmekly opravdu vsechny brambory.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Brambory
Pokrmy Chuťovky Z brambor Z mléka / sýra Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Rostlinný olej Šunka Sýr Niva Vegeta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pudinková buchta rychlá a slabá

Pudinková buchta rychlá a slabá

Dýňový krém

Dýňový krém

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Kapr pečený s bylinkami na másle

Kapr pečený s bylinkami na másle

Salámová Pizza z listového těsta

Salámová Pizza z listového těsta

Měsíční krajina

Měsíční krajina

Pikantní kuřecí nugetky

Pikantní kuřecí nugetky

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Nejlepší banánová bábovka

Nejlepší banánová bábovka

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

111
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
35
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
33
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Virgin mojito
Virgin mojito

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Bramborák rodeo II.
Bramborák rodeo II.
Bramborák s feferonkami
Bramborák s feferonkami
Bramborák s mexickým sosem
Bramborák s mexickým sosem
Bramborák se smetanou
Bramborák se smetanou
Bramborák z chleba
Bramborák z chleba
Bramborák z kapřího masa
Bramborák z kapřího masa
  • Recepty.cz
  • Bramborák s nivou a šunkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact