• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bramborák s kysaným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Bramborák s kysaným zelím

autor: kidomarcela
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborák s kysaným zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • vejce
    • česnek
    • majoránka
    • sůl
    • hrubá mouka Na zahuštění těsta
    • kysané zelí

Postup přípravy receptu

1
Oloupané syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, utřený česnek, majoránku, sůl a hrubou mouku (těsto má být hustší). Do těsta zapracujeme okapané drobně nakrajené kysané zelí. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená treska s kysaným zelím

Zapečená treska s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ZOEN | 14. 6. 2015 13:23

    Dnes jsem zkusila i s těma vločkama, mně chutnaly, ale manžel zastává názor že slanina je přeci jen lepší.

  • ZOEN | 8. 12. 2012 14:36

    Přidala jsem trochu slaniny a byly výborné :-) .

  • Katka0501 | 14. 2. 2012 07:41

    výborné, děláme často, ještě přidáváme i vločky. :-)

  • 102059 | 6. 5. 2011 12:22

    Zdravější varianta, kterou občas dělávám:nastrouhané brambory, stejné množství kysaného zelí, vejce, česnek, majoránka, sůl, trochu ovesných vloček. Mouku nedávám vůbec, popř.jen lžíci či 2, je-li těsto moc řídké. Jsou moc dobré a křupavé

  • Ilabagr | 5. 5. 2011 13:01

    Já jsem dala 220 g červeného zelí (zbylo mi od minulého vaření) na 500 g brambor, a bylo to výborné :-))

  • Sofiee
    Sofiee | 16. 12. 2010 17:46

    Já tedy zelí nadávám vyloženě do základu. Udělám bramboráky normálně a pak je naplním jako tortillu nebo kapsu - právě zelím a třeba ještě uzeným masem. Výborná záležitost :) ale tohle zkusím určitě taky.

  • Alena Novotná | 2. 10. 2010 15:56

    dneska je den experimentů ve vaření, jdu na to:-)

  • judita klimentová | 1. 2. 2009 19:05

    Je to super jidlo....moc nam chutnaly a neprijde mi ze jsou tak tezke:)

  • Jana Masopustová | 20. 1. 2009 18:00

    Vynikající............

  • Ondřej Vlach | 20. 1. 2009 15:17

    Výborné! Doporučuji s omáčkou ze zakysané smetany popsanou u receptu "Bramborovo-šunkové pusinky"... Kysaná smetana se solí a pažitkou, já přidal ještě směs koření "grilované kuře" (dávám ho skoro všude...) a bylo to dohromady moooc dobré!

  • hana Valentová | 13. 10. 2008 18:35

    Hmmm, také mě překvapily, právě smažím a jsou dobroučké..

  • miroslav deak | 13. 6. 2008 18:18

    Bramboráky jsou VYNIKAJICI,daleko chutnější než obyčejné. Všem doporučuji vyzkoušet.

  • Jana Olšaníková | 1. 5. 2008 22:17

    Vynikající, lehčí, než klasický bramborák. Pro křupavost jsem přidala slunečnicové semínka. Kdyby to šlo, dám jedničku s hvězdičkou:)

  • Oldřich Špiryt | 7. 1. 2008 15:10

    Je to velmi chutné dělal jsem to také jen ze zelí ,říkám tomu zelňáky a je to také dobré.

  • Soňa Jirsová | 23. 11. 2007 03:36

    tak jsem si to přečetla a jdu na to musí to být super.spousta chutí je fain cau Soňa

  • Mišulinka | 2. 8. 2007 22:17

    No je to moc hustý jídlo akorát jsem ho jeste nejedla ale podle toho co tu říkáte tak to musí být mňamka...:) hned du na to..

  • Petr | 6. 7. 2007 15:34

    Jdu si je hnedka udělat, jste mi udělali šmak na ně.

  • Jana Peková | 6. 5. 2007 18:18

    Chutnalo nám - 1.

  • Vladimír Vladimír | 12. 4. 2007 19:43

    Ježiš šmarja,vy ale dokážete dělat chutě!!Ztěch komentářů jsem dostal pořádný hlad,jdu nato!!

  • Anonym | 14. 1. 2006 19:11

    Hufna, na teflononové pánvi:-))

  • Martina S. | 14. 1. 2006 14:38

    Dnes jsem tyto bramboráky dělala, na ovesné vločky jsem zapomněla, ale přidala jsem na 1kg brambor a 30 dkg kysaného zelí ještě třičtvrtě hrnku ohřátých mletých škvarků. Brambory jsem strouhala nahrubo a bramboráky byly výborné. Dávám jedničku s hvězdičkou. Dětem moc chutnalo, manžel zase tvrdil, že klasické mu chutnají víc. To je vidět, že co člověk, to jiná chuť.

  • Airan Novakova | 12. 1. 2006 16:20

    Bramboraky jsou vynikajici, lehci nez obycejne, nenasaknou tolik tuku. Na 1 kg brambor jsem dala 250g kysaneho zeli. Moc jsme si pochutnali.

  • Hufna | 10. 12. 2005 15:18

    jak děláte ty bramboráky aby se Vám nepřismažily k pánvičce? nějak se mi to nedaří díky

  • Jana Tichá | 9. 10. 2005 22:54

    Jako příloha ke kachně byly vynikající.

  • Maťa | 13. 8. 2005 19:36

    Je to výborné jídlo.Bramboráky u nás doma zbožňujeme.Já je se zelím dělávám tak,že si udělám klasický bramborák.K tomu podávám dušené kysané zelí a pečené uzené maso.A nesmíme zapomenout na dobré vychlazené pivečko.Je to vynikající.

  • Radka Bojerová | 10. 7. 2005 15:40

    Hmmm, jdu do toho, super komentáře, takže už vím, co mě čeká!!!

  • kop kop | 27. 5. 2005 10:14

    jak to tak ctu, tak asi du dneska do toho. jsem fanda zeli a brambor. dikycau

  • Jana Novakova | 21. 5. 2005 18:21

    Bramborak chutnal moc a podaril se na prvni pokus, pridala jsem jeste uzene maso na kosticky,chutnalo jako cmundu po kaplicku.Bezva!

  • marcela slamdeckova | 12. 4. 2005 22:24

    ..nebo se taky mohlo stat,ze toho zeli v teste bylo vice nez brambor,potom se testo muze trhat..

  • Ivona | 6. 4. 2005 11:12

    pro Anonym: kladl jste těsto do skutečně rozpáleného oleje (viz recept)? Pak by se nemělo trhat.

  • Anonym | 17. 3. 2005 14:06

    Při obracení na pánvi se mi těsto trhalo, poraďte, co bylo špatně. Jinak chuťově podstatně lepší než klasický bramborák.

  • Ivana | 1. 2. 2005 11:53

    je to skutečně vynikající. Přidávám taky trochu ovecných vloček. Bramborák tolik nenasákne tukem.

  • Ivana Nováková | 1. 2. 2005 11:50

    V poslední době dělám jen tento bramborák. Zelí tomu dá bezvadnou chuť a připadá mi to přece jen trochu odlehčenější. Přidávám ještě trochu ovesných vloček.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hrubá mouka Kysané zelí Majoránka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchty s povidly

Buchty s povidly

Plněný hermelín II.

Plněný hermelín II.

Africké kari

Africké kari

Buchty kynuté

Buchty kynuté

Česneková plec

Česneková plec

Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

Brokolicová polévka se sýrem a máslovými krutony

Brokolicová polévka se sýrem a…

Játra (nejen) se žampiony

Játra (nejen) se žampiony

Ledový salát s karotkou

Ledový salát s karotkou

Doporučujeme

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

86
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
85
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
61
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
55
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
35
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým nakrmíte rodinu i pohostíte návštěvy
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým…
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
AHA.cz Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Krutý návrat ze Survivora: Aneta se rozvádí!

Krutý návrat ze Survivora: Aneta se rozvádí!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Bramborák s kysaným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact