• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bramborák s kysaným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Bramborák s kysaným zelím

autor: kidomarcela
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborák s kysaným zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • vejce
    • česnek
    • majoránka
    • sůl
    • hrubá mouka Na zahuštění těsta
    • kysané zelí

Postup přípravy receptu

1
Oloupané syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, utřený česnek, majoránku, sůl a hrubou mouku (těsto má být hustší). Do těsta zapracujeme okapané drobně nakrajené kysané zelí. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená treska s kysaným zelím

Zapečená treska s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ZOEN | 14. 6. 2015 13:23

    Dnes jsem zkusila i s těma vločkama, mně chutnaly, ale manžel zastává názor že slanina je přeci jen lepší.

  • ZOEN | 8. 12. 2012 14:36

    Přidala jsem trochu slaniny a byly výborné :-) .

  • Katka0501 | 14. 2. 2012 07:41

    výborné, děláme často, ještě přidáváme i vločky. :-)

  • 102059 | 6. 5. 2011 12:22

    Zdravější varianta, kterou občas dělávám:nastrouhané brambory, stejné množství kysaného zelí, vejce, česnek, majoránka, sůl, trochu ovesných vloček. Mouku nedávám vůbec, popř.jen lžíci či 2, je-li těsto moc řídké. Jsou moc dobré a křupavé

  • Ilabagr | 5. 5. 2011 13:01

    Já jsem dala 220 g červeného zelí (zbylo mi od minulého vaření) na 500 g brambor, a bylo to výborné :-))

  • Sofiee
    Sofiee | 16. 12. 2010 17:46

    Já tedy zelí nadávám vyloženě do základu. Udělám bramboráky normálně a pak je naplním jako tortillu nebo kapsu - právě zelím a třeba ještě uzeným masem. Výborná záležitost :) ale tohle zkusím určitě taky.

  • Alena Novotná | 2. 10. 2010 15:56

    dneska je den experimentů ve vaření, jdu na to:-)

  • judita klimentová | 1. 2. 2009 19:05

    Je to super jidlo....moc nam chutnaly a neprijde mi ze jsou tak tezke:)

  • Jana Masopustová | 20. 1. 2009 18:00

    Vynikající............

  • Ondřej Vlach | 20. 1. 2009 15:17

    Výborné! Doporučuji s omáčkou ze zakysané smetany popsanou u receptu "Bramborovo-šunkové pusinky"... Kysaná smetana se solí a pažitkou, já přidal ještě směs koření "grilované kuře" (dávám ho skoro všude...) a bylo to dohromady moooc dobré!

  • hana Valentová | 13. 10. 2008 18:35

    Hmmm, také mě překvapily, právě smažím a jsou dobroučké..

  • miroslav deak | 13. 6. 2008 18:18

    Bramboráky jsou VYNIKAJICI,daleko chutnější než obyčejné. Všem doporučuji vyzkoušet.

  • Jana Olšaníková | 1. 5. 2008 22:17

    Vynikající, lehčí, než klasický bramborák. Pro křupavost jsem přidala slunečnicové semínka. Kdyby to šlo, dám jedničku s hvězdičkou:)

  • Oldřich Špiryt | 7. 1. 2008 15:10

    Je to velmi chutné dělal jsem to také jen ze zelí ,říkám tomu zelňáky a je to také dobré.

  • Soňa Jirsová | 23. 11. 2007 03:36

    tak jsem si to přečetla a jdu na to musí to být super.spousta chutí je fain cau Soňa

  • Mišulinka | 2. 8. 2007 22:17

    No je to moc hustý jídlo akorát jsem ho jeste nejedla ale podle toho co tu říkáte tak to musí být mňamka...:) hned du na to..

  • Petr | 6. 7. 2007 15:34

    Jdu si je hnedka udělat, jste mi udělali šmak na ně.

  • Jana Peková | 6. 5. 2007 18:18

    Chutnalo nám - 1.

  • Vladimír Vladimír | 12. 4. 2007 19:43

    Ježiš šmarja,vy ale dokážete dělat chutě!!Ztěch komentářů jsem dostal pořádný hlad,jdu nato!!

  • Anonym | 14. 1. 2006 19:11

    Hufna, na teflononové pánvi:-))

  • Martina S. | 14. 1. 2006 14:38

    Dnes jsem tyto bramboráky dělala, na ovesné vločky jsem zapomněla, ale přidala jsem na 1kg brambor a 30 dkg kysaného zelí ještě třičtvrtě hrnku ohřátých mletých škvarků. Brambory jsem strouhala nahrubo a bramboráky byly výborné. Dávám jedničku s hvězdičkou. Dětem moc chutnalo, manžel zase tvrdil, že klasické mu chutnají víc. To je vidět, že co člověk, to jiná chuť.

  • Airan Novakova | 12. 1. 2006 16:20

    Bramboraky jsou vynikajici, lehci nez obycejne, nenasaknou tolik tuku. Na 1 kg brambor jsem dala 250g kysaneho zeli. Moc jsme si pochutnali.

  • Hufna | 10. 12. 2005 15:18

    jak děláte ty bramboráky aby se Vám nepřismažily k pánvičce? nějak se mi to nedaří díky

  • Jana Tichá | 9. 10. 2005 22:54

    Jako příloha ke kachně byly vynikající.

  • Maťa | 13. 8. 2005 19:36

    Je to výborné jídlo.Bramboráky u nás doma zbožňujeme.Já je se zelím dělávám tak,že si udělám klasický bramborák.K tomu podávám dušené kysané zelí a pečené uzené maso.A nesmíme zapomenout na dobré vychlazené pivečko.Je to vynikající.

  • Radka Bojerová | 10. 7. 2005 15:40

    Hmmm, jdu do toho, super komentáře, takže už vím, co mě čeká!!!

  • kop kop | 27. 5. 2005 10:14

    jak to tak ctu, tak asi du dneska do toho. jsem fanda zeli a brambor. dikycau

  • Jana Novakova | 21. 5. 2005 18:21

    Bramborak chutnal moc a podaril se na prvni pokus, pridala jsem jeste uzene maso na kosticky,chutnalo jako cmundu po kaplicku.Bezva!

  • marcela slamdeckova | 12. 4. 2005 22:24

    ..nebo se taky mohlo stat,ze toho zeli v teste bylo vice nez brambor,potom se testo muze trhat..

  • Ivona | 6. 4. 2005 11:12

    pro Anonym: kladl jste těsto do skutečně rozpáleného oleje (viz recept)? Pak by se nemělo trhat.

  • Anonym | 17. 3. 2005 14:06

    Při obracení na pánvi se mi těsto trhalo, poraďte, co bylo špatně. Jinak chuťově podstatně lepší než klasický bramborák.

  • Ivana | 1. 2. 2005 11:53

    je to skutečně vynikající. Přidávám taky trochu ovecných vloček. Bramborák tolik nenasákne tukem.

  • Ivana Nováková | 1. 2. 2005 11:50

    V poslední době dělám jen tento bramborák. Zelí tomu dá bezvadnou chuť a připadá mi to přece jen trochu odlehčenější. Přidávám ještě trochu ovesných vloček.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hrubá mouka Kysané zelí Majoránka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Svíčková z kuřete

Svíčková z kuřete

Italské kuře II.

Italské kuře II.

Buchta celulitida

Buchta celulitida

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Chanso omáčka na špagety

Chanso omáčka na špagety

Jablečný závin s tvarohem z pomazánkového másla

Jablečný závin s tvarohem z…

Houbové rizito (rýže) po našem

Houbové rizito (rýže) po našem

Sušenky

Sušenky

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

133
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
66
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
63
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
62
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
56
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Bramborák s kysaným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact