• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Bramborák s kysaným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Bramborák s kysaným zelím

autor: kidomarcela
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborák s kysaným zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • vejce
    • česnek
    • majoránka
    • sůl
    • hrubá mouka Na zahuštění těsta
    • kysané zelí

Postup přípravy receptu

1
Oloupané syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, utřený česnek, majoránku, sůl a hrubou mouku (těsto má být hustší). Do těsta zapracujeme okapané drobně nakrajené kysané zelí. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená treska s kysaným zelím

Zapečená treska s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ZOEN | 14. 6. 2015 13:23

    Dnes jsem zkusila i s těma vločkama, mně chutnaly, ale manžel zastává názor že slanina je přeci jen lepší.

  • ZOEN | 8. 12. 2012 14:36

    Přidala jsem trochu slaniny a byly výborné :-) .

  • Katka0501 | 14. 2. 2012 07:41

    výborné, děláme často, ještě přidáváme i vločky. :-)

  • 102059 | 6. 5. 2011 12:22

    Zdravější varianta, kterou občas dělávám:nastrouhané brambory, stejné množství kysaného zelí, vejce, česnek, majoránka, sůl, trochu ovesných vloček. Mouku nedávám vůbec, popř.jen lžíci či 2, je-li těsto moc řídké. Jsou moc dobré a křupavé

  • Ilabagr | 5. 5. 2011 13:01

    Já jsem dala 220 g červeného zelí (zbylo mi od minulého vaření) na 500 g brambor, a bylo to výborné :-))

  • Sofiee
    Sofiee | 16. 12. 2010 17:46

    Já tedy zelí nadávám vyloženě do základu. Udělám bramboráky normálně a pak je naplním jako tortillu nebo kapsu - právě zelím a třeba ještě uzeným masem. Výborná záležitost :) ale tohle zkusím určitě taky.

  • Alena Novotná | 2. 10. 2010 15:56

    dneska je den experimentů ve vaření, jdu na to:-)

  • judita klimentová | 1. 2. 2009 19:05

    Je to super jidlo....moc nam chutnaly a neprijde mi ze jsou tak tezke:)

  • Jana Masopustová | 20. 1. 2009 18:00

    Vynikající............

  • Ondřej Vlach | 20. 1. 2009 15:17

    Výborné! Doporučuji s omáčkou ze zakysané smetany popsanou u receptu "Bramborovo-šunkové pusinky"... Kysaná smetana se solí a pažitkou, já přidal ještě směs koření "grilované kuře" (dávám ho skoro všude...) a bylo to dohromady moooc dobré!

  • hana Valentová | 13. 10. 2008 18:35

    Hmmm, také mě překvapily, právě smažím a jsou dobroučké..

  • miroslav deak | 13. 6. 2008 18:18

    Bramboráky jsou VYNIKAJICI,daleko chutnější než obyčejné. Všem doporučuji vyzkoušet.

  • Jana Olšaníková | 1. 5. 2008 22:17

    Vynikající, lehčí, než klasický bramborák. Pro křupavost jsem přidala slunečnicové semínka. Kdyby to šlo, dám jedničku s hvězdičkou:)

  • Oldřich Špiryt | 7. 1. 2008 15:10

    Je to velmi chutné dělal jsem to také jen ze zelí ,říkám tomu zelňáky a je to také dobré.

  • Soňa Jirsová | 23. 11. 2007 03:36

    tak jsem si to přečetla a jdu na to musí to být super.spousta chutí je fain cau Soňa

  • Mišulinka | 2. 8. 2007 22:17

    No je to moc hustý jídlo akorát jsem ho jeste nejedla ale podle toho co tu říkáte tak to musí být mňamka...:) hned du na to..

  • Petr | 6. 7. 2007 15:34

    Jdu si je hnedka udělat, jste mi udělali šmak na ně.

  • Jana Peková | 6. 5. 2007 18:18

    Chutnalo nám - 1.

  • Vladimír Vladimír | 12. 4. 2007 19:43

    Ježiš šmarja,vy ale dokážete dělat chutě!!Ztěch komentářů jsem dostal pořádný hlad,jdu nato!!

  • Anonym | 14. 1. 2006 19:11

    Hufna, na teflononové pánvi:-))

  • Martina S. | 14. 1. 2006 14:38

    Dnes jsem tyto bramboráky dělala, na ovesné vločky jsem zapomněla, ale přidala jsem na 1kg brambor a 30 dkg kysaného zelí ještě třičtvrtě hrnku ohřátých mletých škvarků. Brambory jsem strouhala nahrubo a bramboráky byly výborné. Dávám jedničku s hvězdičkou. Dětem moc chutnalo, manžel zase tvrdil, že klasické mu chutnají víc. To je vidět, že co člověk, to jiná chuť.

  • Airan Novakova | 12. 1. 2006 16:20

    Bramboraky jsou vynikajici, lehci nez obycejne, nenasaknou tolik tuku. Na 1 kg brambor jsem dala 250g kysaneho zeli. Moc jsme si pochutnali.

  • Hufna | 10. 12. 2005 15:18

    jak děláte ty bramboráky aby se Vám nepřismažily k pánvičce? nějak se mi to nedaří díky

  • Jana Tichá | 9. 10. 2005 22:54

    Jako příloha ke kachně byly vynikající.

  • Maťa | 13. 8. 2005 19:36

    Je to výborné jídlo.Bramboráky u nás doma zbožňujeme.Já je se zelím dělávám tak,že si udělám klasický bramborák.K tomu podávám dušené kysané zelí a pečené uzené maso.A nesmíme zapomenout na dobré vychlazené pivečko.Je to vynikající.

  • Radka Bojerová | 10. 7. 2005 15:40

    Hmmm, jdu do toho, super komentáře, takže už vím, co mě čeká!!!

  • kop kop | 27. 5. 2005 10:14

    jak to tak ctu, tak asi du dneska do toho. jsem fanda zeli a brambor. dikycau

  • Jana Novakova | 21. 5. 2005 18:21

    Bramborak chutnal moc a podaril se na prvni pokus, pridala jsem jeste uzene maso na kosticky,chutnalo jako cmundu po kaplicku.Bezva!

  • marcela slamdeckova | 12. 4. 2005 22:24

    ..nebo se taky mohlo stat,ze toho zeli v teste bylo vice nez brambor,potom se testo muze trhat..

  • Ivona | 6. 4. 2005 11:12

    pro Anonym: kladl jste těsto do skutečně rozpáleného oleje (viz recept)? Pak by se nemělo trhat.

  • Anonym | 17. 3. 2005 14:06

    Při obracení na pánvi se mi těsto trhalo, poraďte, co bylo špatně. Jinak chuťově podstatně lepší než klasický bramborák.

  • Ivana | 1. 2. 2005 11:53

    je to skutečně vynikající. Přidávám taky trochu ovecných vloček. Bramborák tolik nenasákne tukem.

  • Ivana Nováková | 1. 2. 2005 11:50

    V poslední době dělám jen tento bramborák. Zelí tomu dá bezvadnou chuť a připadá mi to přece jen trochu odlehčenější. Přidávám ještě trochu ovesných vloček.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hrubá mouka Kysané zelí Majoránka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicové noky

Krupicové noky

Hranolky

Hranolky

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Cuketová polévka se salámem

Cuketová polévka se salámem

Omáčka Guacamole

Omáčka Guacamole

Salámový aspik

Salámový aspik

Maso v jogurtu

Maso v jogurtu

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Německý bramborový salát

Německý bramborový salát

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

67
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
61
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
49
Dýňová tortila
Dýňová tortila
39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
AHA.cz Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Mimibazar Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Exotická party ve Varech: Kdo si za nejdivočejší model zaslouží jedničku?

Exotická party ve Varech: Kdo si za nejdivočejší model zaslouží jedničku?

Ženy.cz Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Blesk.cz Šest let od svatby: Šedý vlk Langmajer a nestárnoucí Gondíková slavili na Korsice!

Šest let od svatby: Šedý vlk Langmajer a nestárnoucí Gondíková slavili na Korsice!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Úplněk v Kozorohu přinese zásadní rozhodnutí týkající se kariéry, životních cílů a poslání

Úplněk v Kozorohu přinese zásadní rozhodnutí týkající se kariéry, životních cílů a poslání

  • Recepty.cz
  • Bramborák s kysaným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact