Brambory oloupeme, omyjeme, osušíme a nahrubo nastrouháme. V míse je promícháme s vejci, moukou, solí a pepřem. Cibuli najemno posekáme. Feferonky podélně rozpůlíme, vyřízneme semeníky, lusky omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka.
2
Spolu s cibulí je vmícháme do těsta. Na pánvi rozehřejeme olej a postupně do něj vkládáme vrchovaté lžíce bramborového těsta. Lžící je přimáčkneme a po obou stranách smažíme asi 4-5 minut dokřupava.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kasnak
|8. 12. 2014 07:22
Podle me budou 4 hrsti thajskeho chilli trosku moc, 2 by mely stacit. Vyzkousim kolem Vanoc a Noveho roku. Ale urcite pomuze treba Kampot pepper, vim skoro urcite, ze lepsi pepr hneed tak v Evrope nedostanete.
Kasnak
|8. 12. 2014 07:19
2 nebo 4, no podle me budou 4 hrste thajskeho chilli moc, ale vyzkousim nekdy mezi Vanoci a Novym rokem.
Sabina Trojanová
|31. 7. 2007 21:31
Jsou to 4 červené a 4 žluté, nebo 2 a 2 feferonky?
Anděla Strnadová
|24. 3. 2007 00:42
Do hospody k pivu i k vínu ,řekla bych super. !!!! Je to zdravě pálivé a pánum k pivku a fodbálku neodmyslitelné !!! Hned zítra vyskouším.
Jana
|15. 7. 2006 17:50
Těch feferonek je tam dost,ale vypadá to velice lákavě!