Špatně, cibule s kořenovou zeleninou se musí opražit na másle do zlata, kvůli barvě i kvůli chuti. Mouka se musí provařit 15-20 minut, 5 je málo. Kdo ty recepty píše proboha?
Když se vám chce mýt kotel nádobí...Já to dělám v jednom hrnci a je to taky good. :-P
:-* O:-) Je to super :-)
Přesně jako píší kolegyně a kolegové, jednoduchá, rychlá a dobrá. Dávám za 1.:-)
Je výborná :-) :-*
je torichlá a levná.tak že díkza recept <3
je super arychla take mam rada :-D :-[ :-\ =-O 8-) <3
Moc děkuji za recept, byla výborná a jednoduchá na přípravu!
Teď jsem ji dovařila, vypadá, voní i chutná super :)! Díky za recept!
Pro začátečníky opravdu ideální a výsledek je moc dobrý.
Polévka je vynikající :o)
Ahoj, polévka jako od maminky a to jsem kuchtík začátečník. Výsledek mě strašně moc příjemně překvapil.Děkuji za recept a dávám 1****.
právě ji vařím a už to voní....
Prave jsem ji dovarila,muj muz snedl 3 talire,ja dva:))je vytecna.Jisku jsem dala sypanou.Taky OK.Opravdu vytecna -moje 1. bramboracka a za 40 minut na stole!!Davam za 1*********
chtěl bych se zeptat jestli je tato polévka těžká na přípravu
Zdravím,tak jsem akorát dodělal tuhle bramboračku a je fakt výborná..... skvělí recept,všudeho doporučím ;-).Na to že jsem jí dělal poprvé,senza.....díky.....
Včera jsem ji vyzkoušela, byla vynikající, jen se po ní zaprášilo
Minulý týden jsem vyzkoušela,je moc dobrá,1*!
Možná se budu opakovat,ale takhle ji dělám já.Na másle podusím nakrájené brambory,nastrouhanou mrkev,drcený kmín,1/2 cibule,česnek,namočené houby.Zaleju vařící vodou,přidám sůl,podravku,1/2 slepičího bujónu v průběhu vaření přidám majoránku a prolisuju 2 stroučky česneku.Na finále zahustím moukou s máslem nebo olejem.
Tak jsem jí vyzkoušela SUPER naše 1/2 dcera snedla celj hlubokej talíř..MNAM Jen tak dál...
Děvčata jdu na to jsem zvědavá zdali se mi tenhlew recept na jedničku povede!
Tuto polévku dělám dost často,zrovna jako dnes.Patří mezi naše oblíbené.Zeleninu ale osmažím na tuku s cibulí,dodává polévce lepší chuť.Hodnotím 1 a všem doporučuji tuto polévku vyzkoušet.
Senzační, moje první bramboračka a polévka vůbec :) všichni si pochutnali, jsem ji musela dělat podruhé....jinak doporučuji přesně dodržet míry, podruhé jsme dala více vody a už nebyla tak mňam.
Výborná :) Jen mi dlouho trvalo dochucování, jinak je ale fakt báječná, doporučuju všem :)
Byla výborná.
mnamky.moje prvni bramboracka a jak dobra:-)diky
vařím jí jednodušeji:na tuku osmažím zeleninu,přidám koření,hladkou mouku osmahnu do růžova spolu se zeleninou, podleji vařící vodou, přidám lžíci kořenící směsi Knorr, rozšlehám a přidám na kousky nakrájené brambory.když je vše měkké trochu rozšťouchám.
Z receptů na bramboračky mě zaujala nejvíc a nelituji. Na dnešek zbylo jen díky tomu, že jsem vařila rovnou dvojitou dávku. Doporučujeme!
Chutnala a voněla fakt skvěle, plný hrnec byl zachvíli prázdný.
Polévka je výborná,už jem ji vařila dvakrát a pokážde všichni vylizovali talíře.Super!
Dělali jsme ji 2x, protože je výborná. Říká se, že do bramboračky se dá dát všechno možný - "co dům dá", ale není to pravda - i správná bramboračka má mít ty správný ingredience, a to tahle fakt má.
Taky mi moc chutnala!!!
Tak můžu říct že je fakt skvělá !!
Trochu jsem to ošidil s jíškou, dal jsem koupenou, ale je to vznikající.
Polévka je opravdu vynikající,uvařile jsem den dopředu aby se zaležela.Na druhý den nebyla.
Moc na bramboračky nejsem ale tuhle bych dokázala jíst furt. Fakt super!!!
také jsem zkoušela, byla opravdu výborná
fakt super
Výborná! Postupovala jsem podle paní Ivany a do druhého dne nezbyla ani naběračička..;-)
Polévka naprosto úžasná, vařili jsme ji na chalupě, ale bohužel jsme si zapomněli z domu vzít sušené houby, tak jsme je nahradili čerstvou hlívou. Chuť po houbách tím bohužel utrpěla, ale při představě že dodržíme recept úplně přesně je polévka na jedničku s hvězdičkou.
Vyborna !!!! Ja jsem udelal vyvar z kosti od masa, vyvar jsem scedil, pridal osmahlou nastrouhanou zeleninu a brambory, povaril a dodelal vse podle receptu ... polevka nema chybu ...
Suroviny jsou stejné jako na polévku, kterou dělám já, proto si dovolím připojit vlastní postup: osmahnu do růžova cibuli, přidám lžíci mouky, osmažím, a za stálého míchání na tomto základu krátce restuju zbývající nakrájené, nikoliv nastrouhané, suroviny. Zředím vodou na potřebné množství, přidám masox a vařím. Před dokončením přidám majoránku a trochu másla, příp. dosolím. Orestovaná krájená zelenina je nejen vzhledově, ale hlavně chuťově příjemnější.
Kdo umí ten umí já ji uvařila a mě chutnala. Milý xXx xXx asi se budeš muset hodně učit.
Mooooc dobra!
Tak tuhla polevku jsem delala prvne v zivote a byla jako od maminky, diky:)