Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Brokolicová krémová polévka
Chléb skoro jako Šumava
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Křenová pomazánka na jednohubky
Veganský perník
Zdravé lívance ze zakysané smetany
Kávový dort (řez) s pudinkem
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Losos na másle a limetách se…
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies