Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Jednoduché řezy II.
Salámová pomazánka III.
Slané tyčinky se šunkou
Vepřové řízky po moravsku
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Francouzský křehký jablečný koláč
Česnekové knedlíčky (nočky) ze…
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky