Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Masarykovo cukroví
Opékané pikantní bramborové plátky
Kuřecí směs s bramboráčky
Brambory s tvarohem našich babiček
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Topinky se sýrem, šunkou a vejcem
Losos na másle a limetách se…
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies