Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky
Česnekové kapsy
Slaný závin s plísňovým sýrem
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Rychlá buchta s nemletým mákem
Slaný velikonoční dort (Torta…
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Mrkvové šátečky s povidly
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky