Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Čočková pomazánka
Kokosová roláda II.
Pohanková pomazánka
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Levná a rychlá bábovka
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Vegetariánský guláš
Koláčky s drobenkou
Bylinkové kotlety na houbách
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Banánové lívance s kokosem a jablky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Pečené bramborové lupínky