Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Svíčková Wellington
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Pizza rohlíky
Holandská hrachová kaše
Vepřovka z papiňáku
Stracciatella
Campari Orange Passion
Krkovička po cigánsku
Zapečené kuřecí s rajčaty
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Houbová omáčka krok za krokem
Vanilkový cheesecake
Bramborový guláš
Hraběnčiny řezy
Dršťková polévka z václavek