Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Znojemská čočka
Olejová bábovka s kakaem
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Neobvyklý kuskus
Adžika masovo-zeleninová směs
Patizonové nudličky s masem
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Vláčný velikonoční beránek
Vynikající těstovinový salát se…
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem