Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Velikonoční beránek
Quiche
Rizoto z mletého masa
Čertovská omáčka
Bomba na letní vedra
Kuřecí směs po staročesku
Medové perníčky III.
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Hrušková povidla
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Makový koláč se švestkami a mandlemi
Cuketové placičky
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Ratatouille IV.