Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Šulánky s mákem
Listové taštičky plněné mletým masem
Křupavé bramboráky
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Nočky se špenátem a slaninou
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…
Čočková polévka s batáty
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením